RESTAURANT PITA PYRAMIDE

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • RESTAURANT PITA PYRAMIDE
Private companiesAmusement and Recreation Services • RESTAURANT PITA PYRAMIDE

Contactgegevens RESTAURANT PITA PYRAMIDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT PITA PYRAMIDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT PITA PYRAMIDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIEZENSTRAAT 30; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54326502 (+32-54326502) 54326502 (+32-54326502)

Fax (fax): +32 (53) 376-52-64 +32 (53) 376-52-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT PITA PYRAMIDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT PITA PYRAMIDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT PITA PYRAMIDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT PITA PYRAMIDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT PITA PYRAMIDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT PITA PYRAMIDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT PITA PYRAMIDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT PITA PYRAMIDE
Products information RESTAURANT PITA PYRAMIDE

BTW identificatienummer (tax): BE02620483398
Ondernemingsnummer: 5657928466
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Cuisine: Pittas.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT PITA PYRAMIDE
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT PITA PYRAMIDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT PITA PYRAMIDE
Addition kinds of activities for RESTAURANT PITA PYRAMIDE

281299. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
28650313. Difenylamines, gealkyleerd | Diphenylamines, alkylated
33540200. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
37219900. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
96210202. Autorecentrum licentie- en inspectiebureau, overheid | Motor carrier licensing and inspection office, government

Werken bij RESTAURANT PITA PYRAMIDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT PITA PYRAMIDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT PITA PYRAMIDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT PITA PYRAMIDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • afzakkers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT PITA PYRAMIDE in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT PITA PYRAMIDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT PITA PYRAMIDE. Laat een reactie achter voor RESTAURANT PITA PYRAMIDE. RESTAURANT PITA PYRAMIDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT PITA PYRAMIDE. Leave a respond for RESTAURANT PITA PYRAMIDE. RESTAURANT PITA PYRAMIDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT PITA PYRAMIDE op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT PITA PYRAMIDE
Location of RESTAURANT PITA PYRAMIDE on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT PITA PYRAMIDE

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT PITA PYRAMIDE RESTAURANT PITA PYRAMIDE: LA RU?E VERS L?OR | FANTASIA | Sofie Lingerie | Kessler J | Eurokans vzw

Other related companies as RESTAURANT PITA PYRAMIDE: LA RU?E VERS L?OR | FANTASIA | Sofie Lingerie | Kessler J | Eurokans vzw

RESTAURANT PITA PYRAMIDE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT PITA PYRAMIDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02620483398. Het bedrijf RESTAURANT PITA PYRAMIDE bevindt zich op het adres: BIEZENSTRAAT 30; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Pittas..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT PITA PYRAMIDE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT PITA PYRAMIDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT PITA PYRAMIDE, openstaande posities, locatie van RESTAURANT PITA PYRAMIDE op de kaart.

RESTAURANT PITA PYRAMIDE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT PITA PYRAMIDE, company assigned to the tax number BE02620483398. The company RESTAURANT PITA PYRAMIDE is located at the address: BIEZENSTRAAT 30; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Pittas..
The main activity of RESTAURANT PITA PYRAMIDE is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT PITA PYRAMIDE is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT PITA PYRAMIDE, open positions, location of RESTAURANT PITA PYRAMIDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT PITA PYRAMIDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT PITA PYRAMIDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT PITA PYRAMIDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT PITA PYRAMIDE, employees, financial statistics.