FRITUUR DE SMULPAAP

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FRITUUR DE SMULPAAP

Contactgegevens FRITUUR DE SMULPAAP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR DE SMULPAAP: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR DE SMULPAAP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASEIKERLAAN 13; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89868189 (+32-89868189) 89868189 (+32-89868189)

Fax (fax): +32 (63) 152-90-99 +32 (63) 152-90-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR DE SMULPAAP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR DE SMULPAAP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR DE SMULPAAP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR DE SMULPAAP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR DE SMULPAAP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR DE SMULPAAP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR DE SMULPAAP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR DE SMULPAAP
Products information FRITUUR DE SMULPAAP

BTW identificatienummer (tax): BE01833038330
Ondernemingsnummer: 1430664062
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 178,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR DE SMULPAAP
(Get full report from official database of BE for FRITUUR DE SMULPAAP)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR DE SMULPAAP
Addition kinds of activities for FRITUUR DE SMULPAAP

231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
506504. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
36210101. Armaturen, industrieel | Armatures, industrial
36410202. Zaklampen, fotografisch | Flashlight bulbs, photographic
38429915. Ligaturen, medisch | Ligatures, medical
48220206. Telegraafdiensten | Telegraph services
49590302. Milieuopruimingsdiensten | Environmental cleanup services
51360301. Jassen, mannen en jongens ' | Coats, men's and boys'
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement

Werken bij FRITUUR DE SMULPAAP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR DE SMULPAAP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR DE SMULPAAP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR DE SMULPAAP. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Zaalverantwoordelijke (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als zaalverantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van de service. Je bedient de klanten met de glimlach, voor jou staat de klant centraal!

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van FRITUUR DE SMULPAAP in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR DE SMULPAAP in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR DE SMULPAAP. Laat een reactie achter voor FRITUUR DE SMULPAAP. FRITUUR DE SMULPAAP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR DE SMULPAAP. Leave a respond for FRITUUR DE SMULPAAP. FRITUUR DE SMULPAAP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR DE SMULPAAP op de google maps. Adres en contacten FRITUUR DE SMULPAAP
Location of FRITUUR DE SMULPAAP on the google maps. Address and contacts of FRITUUR DE SMULPAAP

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR DE SMULPAAP FRITUUR DE SMULPAAP: CARRIERES ET FOURS A CHAUX DUMONT WAUTIER | MARC AUTO | Art Center Jean Rigaux | THINSO nv | FLLANXESS RUBBER NV

Other related companies as FRITUUR DE SMULPAAP: CARRIERES ET FOURS A CHAUX DUMONT WAUTIER | MARC AUTO | Art Center Jean Rigaux | THINSO nv | FLLANXESS RUBBER NV

FRITUUR DE SMULPAAP is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR DE SMULPAAP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01833038330. Het bedrijf FRITUUR DE SMULPAAP bevindt zich op het adres: MAASEIKERLAAN 13; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 178,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van FRITUUR DE SMULPAAP is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR DE SMULPAAP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR DE SMULPAAP, openstaande posities, locatie van FRITUUR DE SMULPAAP op de kaart.

FRITUUR DE SMULPAAP is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR DE SMULPAAP, company assigned to the tax number BE01833038330. The company FRITUUR DE SMULPAAP is located at the address: MAASEIKERLAAN 13; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 178,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of FRITUUR DE SMULPAAP is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR DE SMULPAAP is not available. You also can look at reviews of FRITUUR DE SMULPAAP, open positions, location of FRITUUR DE SMULPAAP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR DE SMULPAAP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR DE SMULPAAP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR DE SMULPAAP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR DE SMULPAAP, employees, financial statistics.