FRITUUR CHRISTIAN

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • FRITUUR CHRISTIAN
Private companiesTextile Mill Products • FRITUUR CHRISTIAN

Contactgegevens FRITUUR CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR CHRISTIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROSLAER 33; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54330148 (+32-54330148) 54330148 (+32-54330148)

Fax (fax): +32 (56) 544-86-34 +32 (56) 544-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR CHRISTIAN
Products information FRITUUR CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE01799530029
Ondernemingsnummer: 7186950683
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for FRITUUR CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR CHRISTIAN
Addition kinds of activities for FRITUUR CHRISTIAN

243600. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
32749903. Gehydrateerde kalk | Hydrated lime
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film
51490805. Soepen, behalve bevroren | Soups, except frozen

Werken bij FRITUUR CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • Pijpfitter (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt graag op verplaatsing  Je staat in voor het correct plaatsen van buisleidingen

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van FRITUUR CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor FRITUUR CHRISTIAN. FRITUUR CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR CHRISTIAN. Leave a respond for FRITUUR CHRISTIAN. FRITUUR CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten FRITUUR CHRISTIAN
Location of FRITUUR CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of FRITUUR CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR CHRISTIAN FRITUUR CHRISTIAN: REMIGIUS KESTEMONT | PAUL VANCUTSEM | STEUKERS | Rieke Willems | Starlab NV

Other related companies as FRITUUR CHRISTIAN: REMIGIUS KESTEMONT | PAUL VANCUTSEM | STEUKERS | Rieke Willems | Starlab NV

FRITUUR CHRISTIAN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01799530029. Het bedrijf FRITUUR CHRISTIAN bevindt zich op het adres: ROSLAER 33; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van FRITUUR CHRISTIAN is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van FRITUUR CHRISTIAN op de kaart.

FRITUUR CHRISTIAN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE01799530029. The company FRITUUR CHRISTIAN is located at the address: ROSLAER 33; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of FRITUUR CHRISTIAN is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of FRITUUR CHRISTIAN, open positions, location of FRITUUR CHRISTIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR CHRISTIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR CHRISTIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR CHRISTIAN, employees, financial statistics.