FRITERIE JOEL

Contactgegevens FRITERIE JOEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITERIE JOEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITERIE JOEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE RODANGE 106; 6791; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63389772 (+32-63389772) 63389772 (+32-63389772)

Fax (fax): +32 (53) 899-29-79 +32 (53) 899-29-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITERIE JOEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITERIE JOEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITERIE JOEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITERIE JOEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITERIE JOEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITERIE JOEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITERIE JOEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITERIE JOEL
Products information FRITERIE JOEL

BTW identificatienummer (tax): BE04424438476
Ondernemingsnummer: 2794891357
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITERIE JOEL
(Get full report from official database of BE for FRITERIE JOEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITERIE JOEL
Addition kinds of activities for FRITERIE JOEL

238999. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
14220100. Kalksteen, grond | Limestones, ground
37990105. Aanhangwagens | Trailer hitches
38610310. Foto-verkenningssystemen | Photo reconnaissance systems
39310100. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
49119906. Nucleaire elektrische energie generatie | Nuclear electric power generation

Werken bij FRITERIE JOEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITERIE JOEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITERIE JOEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITERIE JOEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

Zoek naar antwoorden van FRITERIE JOEL in sociale netwerken
Look for responds of FRITERIE JOEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITERIE JOEL. Laat een reactie achter voor FRITERIE JOEL. FRITERIE JOEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITERIE JOEL. Leave a respond for FRITERIE JOEL. FRITERIE JOEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITERIE JOEL op de google maps. Adres en contacten FRITERIE JOEL
Location of FRITERIE JOEL on the google maps. Address and contacts of FRITERIE JOEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITERIE JOEL FRITERIE JOEL: Devalck I | Callier NV | YVAN CORNILLY | PREUMONT | Van Nerom L

Other related companies as FRITERIE JOEL: Devalck I | Callier NV | YVAN CORNILLY | PREUMONT | Van Nerom L

FRITERIE JOEL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITERIE JOEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04424438476. Het bedrijf FRITERIE JOEL bevindt zich op het adres: RUE DE RODANGE 106; 6791; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van FRITERIE JOEL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITERIE JOEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITERIE JOEL, openstaande posities, locatie van FRITERIE JOEL op de kaart.

FRITERIE JOEL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITERIE JOEL, company assigned to the tax number BE04424438476. The company FRITERIE JOEL is located at the address: RUE DE RODANGE 106; 6791; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of FRITERIE JOEL is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITERIE JOEL is not available. You also can look at reviews of FRITERIE JOEL, open positions, location of FRITERIE JOEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITERIE JOEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITERIE JOEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITERIE JOEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITERIE JOEL, employees, financial statistics.