IJSSALON 'T KORENTJE

Contactgegevens IJSSALON 'T KORENTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IJSSALON 'T KORENTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IJSSALON 'T KORENTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORENSTRAAT 4B2; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89418057 (+32-89418057) 89418057 (+32-89418057)

Fax (fax): +32 (69) 834-89-42 +32 (69) 834-89-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IJSSALON 'T KORENTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IJSSALON 'T KORENTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IJSSALON 'T KORENTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IJSSALON 'T KORENTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IJSSALON 'T KORENTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IJSSALON 'T KORENTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IJSSALON 'T KORENTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IJSSALON 'T KORENTJE
Products information IJSSALON 'T KORENTJE

BTW identificatienummer (tax): BE06014160156
Ondernemingsnummer: 5013031005
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms.. Produits: Crèmes Glacées.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CR?MERIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IJSSALON 'T KORENTJE
(Get full report from official database of BE for IJSSALON 'T KORENTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IJSSALON 'T KORENTJE
Addition kinds of activities for IJSSALON 'T KORENTJE

327206. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
32990100. Mica producten | Mica products
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery
51310104. Beklede stoffen | Coated fabrics
79480203. Dragstrip operatie | Dragstrip operation
79990500. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services

Werken bij IJSSALON 'T KORENTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IJSSALON 'T KORENTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IJSSALON 'T KORENTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IJSSALON 'T KORENTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Huishoudhulp De Haan (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij 12U in de week bij 1 gezin werken als huishoudhulp? Contacteer ons snel voor meer informatie

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van IJSSALON 'T KORENTJE in sociale netwerken
Look for responds of IJSSALON 'T KORENTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IJSSALON 'T KORENTJE. Laat een reactie achter voor IJSSALON 'T KORENTJE. IJSSALON 'T KORENTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IJSSALON 'T KORENTJE. Leave a respond for IJSSALON 'T KORENTJE. IJSSALON 'T KORENTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IJSSALON 'T KORENTJE op de google maps. Adres en contacten IJSSALON 'T KORENTJE
Location of IJSSALON 'T KORENTJE on the google maps. Address and contacts of IJSSALON 'T KORENTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come IJSSALON 'T KORENTJE IJSSALON 'T KORENTJE: ELWE | Vancraeyenest-Baecke | DIERENASIEL KNOKKE-HEIST | H?TEL MODERNE | MAISON PICARD

Other related companies as IJSSALON 'T KORENTJE: ELWE | Vancraeyenest-Baecke | DIERENASIEL KNOKKE-HEIST | H?TEL MODERNE | MAISON PICARD

IJSSALON 'T KORENTJE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IJSSALON 'T KORENTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06014160156. Het bedrijf IJSSALON 'T KORENTJE bevindt zich op het adres: KORENSTRAAT 4B2; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 153,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: CR?MERIES. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms.. Produits: Crèmes Glacées..
De hoofdactiviteit van IJSSALON 'T KORENTJE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IJSSALON 'T KORENTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IJSSALON 'T KORENTJE, openstaande posities, locatie van IJSSALON 'T KORENTJE op de kaart.

IJSSALON 'T KORENTJE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is IJSSALON 'T KORENTJE, company assigned to the tax number BE06014160156. The company IJSSALON 'T KORENTJE is located at the address: KORENSTRAAT 4B2; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 153,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: CR?MERIES. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms.. Produits: Crèmes Glacées..
The main activity of IJSSALON 'T KORENTJE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IJSSALON 'T KORENTJE is not available. You also can look at reviews of IJSSALON 'T KORENTJE, open positions, location of IJSSALON 'T KORENTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IJSSALON 'T KORENTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IJSSALON 'T KORENTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IJSSALON 'T KORENTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IJSSALON 'T KORENTJE, employees, financial statistics.