TAVERNE LE BUDAPEST

Contactgegevens TAVERNE LE BUDAPEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE LE BUDAPEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE LE BUDAPEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JAKOB SMITS 121; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25206073 (+32-25206073) 25206073 (+32-25206073)

Fax (fax): +32 (3) 246-11-89 +32 (3) 246-11-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE LE BUDAPEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE LE BUDAPEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE LE BUDAPEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE LE BUDAPEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE LE BUDAPEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE LE BUDAPEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE LE BUDAPEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE LE BUDAPEST
Products information TAVERNE LE BUDAPEST

BTW identificatienummer (tax): BE08825286865
Ondernemingsnummer: 8319641113
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE LE BUDAPEST
(Get full report from official database of BE for TAVERNE LE BUDAPEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE LE BUDAPEST
Addition kinds of activities for TAVERNE LE BUDAPEST

259102. Raamgordijnen | Window blinds
36999904. Grids, electric | Grids, electric
37280105. Liften, vliegtuigen | Elevators, aircraft
50460102. mannequins | Mannequins
94119903. Onderwijsstatistiek centrum, overheid | Education statistics center, government
94319902. Categorische gezondheidsprogramma's administratie, overheid | Categorical health program administration, government

Werken bij TAVERNE LE BUDAPEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE LE BUDAPEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE LE BUDAPEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE LE BUDAPEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

Zoek naar antwoorden van TAVERNE LE BUDAPEST in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE LE BUDAPEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE LE BUDAPEST. Laat een reactie achter voor TAVERNE LE BUDAPEST. TAVERNE LE BUDAPEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE LE BUDAPEST. Leave a respond for TAVERNE LE BUDAPEST. TAVERNE LE BUDAPEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE LE BUDAPEST op de google maps. Adres en contacten TAVERNE LE BUDAPEST
Location of TAVERNE LE BUDAPEST on the google maps. Address and contacts of TAVERNE LE BUDAPEST

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE LE BUDAPEST TAVERNE LE BUDAPEST: MPG - Media Planning Group | GEBROEDERS VANNOPPEN | Geudens Carine | Goossens Garage Carrosserie NV | LYDIA VAN HERPE

Other related companies as TAVERNE LE BUDAPEST: MPG - Media Planning Group | GEBROEDERS VANNOPPEN | Geudens Carine | Goossens Garage Carrosserie NV | LYDIA VAN HERPE

TAVERNE LE BUDAPEST is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE LE BUDAPEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08825286865. Het bedrijf TAVERNE LE BUDAPEST bevindt zich op het adres: RUE JAKOB SMITS 121; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 432,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van TAVERNE LE BUDAPEST is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE LE BUDAPEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE LE BUDAPEST, openstaande posities, locatie van TAVERNE LE BUDAPEST op de kaart.

TAVERNE LE BUDAPEST is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE LE BUDAPEST, company assigned to the tax number BE08825286865. The company TAVERNE LE BUDAPEST is located at the address: RUE JAKOB SMITS 121; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 432,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of TAVERNE LE BUDAPEST is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE LE BUDAPEST is not available. You also can look at reviews of TAVERNE LE BUDAPEST, open positions, location of TAVERNE LE BUDAPEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE LE BUDAPEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE LE BUDAPEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE LE BUDAPEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE LE BUDAPEST, employees, financial statistics.