RELAIS DE LA FORGE

Contactgegevens RELAIS DE LA FORGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RELAIS DE LA FORGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RELAIS DE LA FORGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CIELLE 56BA; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE, België

Telefoon (phone): 84412201 (+32-84412201) 84412201 (+32-84412201)

Fax (fax): +32 (4) 620-39-86 +32 (4) 620-39-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RELAIS DE LA FORGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RELAIS DE LA FORGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RELAIS DE LA FORGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RELAIS DE LA FORGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RELAIS DE LA FORGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RELAIS DE LA FORGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RELAIS DE LA FORGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RELAIS DE LA FORGE
Products information RELAIS DE LA FORGE

BTW identificatienummer (tax): BE09642120361
Ondernemingsnummer: 1522949218
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RELAIS DE LA FORGE
(Get full report from official database of BE for RELAIS DE LA FORGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RELAIS DE LA FORGE
Addition kinds of activities for RELAIS DE LA FORGE

8042. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
17619902. Plafonds, metaal: montage en reparatie | Ceilings, metal: erection and repair
26790505. Hoeden, papieren nieuwigheden: gemaakt van gekocht papier | Hats, paper novelties: made from purchased paper
28999905. Koolstof verwijderend oplosmiddel | Carbon removing solvent
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
34239927. Gereedschap of uitrusting voor gebruik met sportwapens | Tools or equipment for use with sporting arms
35190100. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
38299905. Branddetector systemen, niet elektrisch | Fire detector systems, non-electric
51990207. curiosa | Curios

Werken bij RELAIS DE LA FORGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RELAIS DE LA FORGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RELAIS DE LA FORGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RELAIS DE LA FORGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in distributie van goederen in de automotive sector. Zijn we op zoek naar magazijniers.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • wegenwerker (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Matrijstechnieker dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als matrijstechnieker voer je preventief en curatief onderhoud uit op de matrijzen los je matrijsgerelateerde problemen op tijdens het productieproces test je nieuwe matrijzen en keur je ze  zorg je ervoor dat de matrijzen voldoen aan de standaarden

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van RELAIS DE LA FORGE in sociale netwerken
Look for responds of RELAIS DE LA FORGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RELAIS DE LA FORGE. Laat een reactie achter voor RELAIS DE LA FORGE. RELAIS DE LA FORGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RELAIS DE LA FORGE. Leave a respond for RELAIS DE LA FORGE. RELAIS DE LA FORGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RELAIS DE LA FORGE op de google maps. Adres en contacten RELAIS DE LA FORGE
Location of RELAIS DE LA FORGE on the google maps. Address and contacts of RELAIS DE LA FORGE

Andere gerelateerde bedrijven als come RELAIS DE LA FORGE RELAIS DE LA FORGE: AXEL LEBEAU | GARAGE FADDA-DELEUZE | LANDELOOS nv GARAGE RENAULT | NOORDZEEPARKEN | TRANSMOSCA

Other related companies as RELAIS DE LA FORGE: AXEL LEBEAU | GARAGE FADDA-DELEUZE | LANDELOOS nv GARAGE RENAULT | NOORDZEEPARKEN | TRANSMOSCA

RELAIS DE LA FORGE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RELAIS DE LA FORGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09642120361. Het bedrijf RELAIS DE LA FORGE bevindt zich op het adres: CIELLE 56BA; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van RELAIS DE LA FORGE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RELAIS DE LA FORGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RELAIS DE LA FORGE, openstaande posities, locatie van RELAIS DE LA FORGE op de kaart.

RELAIS DE LA FORGE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RELAIS DE LA FORGE, company assigned to the tax number BE09642120361. The company RELAIS DE LA FORGE is located at the address: CIELLE 56BA; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of RELAIS DE LA FORGE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RELAIS DE LA FORGE is not available. You also can look at reviews of RELAIS DE LA FORGE, open positions, location of RELAIS DE LA FORGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RELAIS DE LA FORGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RELAIS DE LA FORGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RELAIS DE LA FORGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RELAIS DE LA FORGE, employees, financial statistics.