VOYAGE ? TRAVERS LES SENS

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • VOYAGE ? TRAVERS LES SENS
Private companiesAmusement and Recreation Services • VOYAGE ? TRAVERS LES SENS

Contactgegevens VOYAGE ? TRAVERS LES SENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOYAGE ? TRAVERS LES SENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOYAGE ? TRAVERS LES SENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINKLIJKE PRINSSTRAAT 37; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25029929 (+32-25029929) 25029929 (+32-25029929)

Fax (fax): +32 (64) 606-48-55 +32 (64) 606-48-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOYAGE ? TRAVERS LES SENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOYAGE ? TRAVERS LES SENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOYAGE ? TRAVERS LES SENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOYAGE ? TRAVERS LES SENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOYAGE ? TRAVERS LES SENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOYAGE ? TRAVERS LES SENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOYAGE ? TRAVERS LES SENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOYAGE ? TRAVERS LES SENS
Products information VOYAGE ? TRAVERS LES SENS

BTW identificatienummer (tax): BE05603546142
Ondernemingsnummer: 2001953125
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 877,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VOYAGE ? TRAVERS LES SENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOYAGE ? TRAVERS LES SENS
(Get full report from official database of BE for VOYAGE ? TRAVERS LES SENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOYAGE ? TRAVERS LES SENS
Addition kinds of activities for VOYAGE ? TRAVERS LES SENS

09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
20150500. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
50999913. Zonnebril | Sunglasses
63990100. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance

Werken bij VOYAGE ? TRAVERS LES SENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOYAGE ? TRAVERS LES SENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOYAGE ? TRAVERS LES SENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOYAGE ? TRAVERS LES SENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

  • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Gemotiveerde arbeider die bakker wil worden (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Hofstade zijn wij op zoek naar een medewerker in de bakkerij. Wij zorgen voor een interne opleiding . De belangrijkste skill die je moet bezitten is MOTIVATIE. Wij bieden jou een job aan in het volgende uurrooster: maandag 23u00 tot 06u30 dinsdag 23u00 tot 06u30 woensdag 23u00 tot 6u30 donderdag 23u00 tot 6u30 De ene week vrijdag 23u00 tot 6u30, de andere week zaterdag 23u00 tot 6u30

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Student zorgkundige in opleiding of verpleegkundige in opleiding - weekendwerk (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ZONNETIJ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die tijdens de weekends hulp kunnen bieden bij: de verzorging van bejaarden (helpen bij het wassen, aankleden, etc.) de maaltijdbegeleiding

  • Diensthoofd Spoed (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit binnen een ziekenhuis met oog voor open communicatie en ruimte voor artsen om zichzelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Als diensthoofd kom je terecht in een team van 6 dynamische artsen en sta je in voor de dagelijkse leiding van de spoedgevallendienst binnen een zeer uitgebreid MUG gebied aan de kust! Daarnaast kan je intern nieuwe projecten opzetten en meewerken aan de verdere uitbouw en verbouwing van de dienst.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

Zoek naar antwoorden van VOYAGE ? TRAVERS LES SENS in sociale netwerken
Look for responds of VOYAGE ? TRAVERS LES SENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOYAGE ? TRAVERS LES SENS. Laat een reactie achter voor VOYAGE ? TRAVERS LES SENS. VOYAGE ? TRAVERS LES SENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOYAGE ? TRAVERS LES SENS. Leave a respond for VOYAGE ? TRAVERS LES SENS. VOYAGE ? TRAVERS LES SENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOYAGE ? TRAVERS LES SENS op de google maps. Adres en contacten VOYAGE ? TRAVERS LES SENS
Location of VOYAGE ? TRAVERS LES SENS on the google maps. Address and contacts of VOYAGE ? TRAVERS LES SENS

Andere gerelateerde bedrijven als come VOYAGE ? TRAVERS LES SENS VOYAGE ? TRAVERS LES SENS: Duerinck N | EURO FISH EQUIPMENT SA | Schimmel G | GUIDO DE BOCK/G. DE BOCK | B. VAESSEN

Other related companies as VOYAGE ? TRAVERS LES SENS: Duerinck N | EURO FISH EQUIPMENT SA | Schimmel G | GUIDO DE BOCK/G. DE BOCK | B. VAESSEN

VOYAGE ? TRAVERS LES SENS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOYAGE ? TRAVERS LES SENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05603546142. Het bedrijf VOYAGE ? TRAVERS LES SENS bevindt zich op het adres: KONINKLIJKE PRINSSTRAAT 37; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 877,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in VOYAGE ? TRAVERS LES SENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOYAGE ? TRAVERS LES SENS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOYAGE ? TRAVERS LES SENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOYAGE ? TRAVERS LES SENS, openstaande posities, locatie van VOYAGE ? TRAVERS LES SENS op de kaart.

VOYAGE ? TRAVERS LES SENS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOYAGE ? TRAVERS LES SENS, company assigned to the tax number BE05603546142. The company VOYAGE ? TRAVERS LES SENS is located at the address: KONINKLIJKE PRINSSTRAAT 37; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 877,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. Products created in VOYAGE ? TRAVERS LES SENS were not found.
The main activity of VOYAGE ? TRAVERS LES SENS is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOYAGE ? TRAVERS LES SENS is not available. You also can look at reviews of VOYAGE ? TRAVERS LES SENS, open positions, location of VOYAGE ? TRAVERS LES SENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOYAGE ? TRAVERS LES SENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOYAGE ? TRAVERS LES SENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOYAGE ? TRAVERS LES SENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOYAGE ? TRAVERS LES SENS, employees, financial statistics.