VENTRE SAINT GRIS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • VENTRE SAINT GRIS
Private companiesFurniture and Fixtures • VENTRE SAINT GRIS

Contactgegevens VENTRE SAINT GRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VENTRE SAINT GRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VENTRE SAINT GRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BASSE 10; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23752755 (+32-23752755) 23752755 (+32-23752755)

Fax (fax): +32 (83) 157-93-46 +32 (83) 157-93-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VENTRE SAINT GRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VENTRE SAINT GRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VENTRE SAINT GRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VENTRE SAINT GRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VENTRE SAINT GRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VENTRE SAINT GRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VENTRE SAINT GRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VENTRE SAINT GRIS
Products information VENTRE SAINT GRIS

BTW identificatienummer (tax): BE01355957031
Ondernemingsnummer: 7034515380
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VENTRE SAINT GRIS
(Get full report from official database of BE for VENTRE SAINT GRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VENTRE SAINT GRIS
Addition kinds of activities for VENTRE SAINT GRIS

8412. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
13219906. Isobutane (natuurlijke) productie | Isobutane (natural) production
22620105. Roller printing: kunstmatige vezels en zijden breed geweven stoffen | Roller printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22950000. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
38210404. Tijdsinterval meetapparatuur, elektrisch (laboratoriumtype) | Time interval measuring equipment, electric (lab type)
47890101. Car loading | Car loading

Werken bij VENTRE SAINT GRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VENTRE SAINT GRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VENTRE SAINT GRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VENTRE SAINT GRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Chauffeur CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wingene zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE Je staat in voor het leveren van materialen bij de verschillende bouwwerven Je werkt enerzijds met een vaste camion met kraan en een tandem camion met opleggers Je werkt 60 procent in de camionette en 40 procent laden en lossen Je wordt ingeschreven in de bouwsector maar moet niet meehelpen op de bouwwerven

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

Zoek naar antwoorden van VENTRE SAINT GRIS in sociale netwerken
Look for responds of VENTRE SAINT GRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VENTRE SAINT GRIS. Laat een reactie achter voor VENTRE SAINT GRIS. VENTRE SAINT GRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VENTRE SAINT GRIS. Leave a respond for VENTRE SAINT GRIS. VENTRE SAINT GRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VENTRE SAINT GRIS op de google maps. Adres en contacten VENTRE SAINT GRIS
Location of VENTRE SAINT GRIS on the google maps. Address and contacts of VENTRE SAINT GRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come VENTRE SAINT GRIS VENTRE SAINT GRIS: FONDOR SA | AGENCE GOETGHEBUER | WILFRIED DERE | Thirifays Stéphanie | Espagne (Ambassade d')

Other related companies as VENTRE SAINT GRIS: FONDOR SA | AGENCE GOETGHEBUER | WILFRIED DERE | Thirifays Stéphanie | Espagne (Ambassade d')

VENTRE SAINT GRIS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VENTRE SAINT GRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01355957031. Het bedrijf VENTRE SAINT GRIS bevindt zich op het adres: RUE BASSE 10; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 714,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van VENTRE SAINT GRIS is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VENTRE SAINT GRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VENTRE SAINT GRIS, openstaande posities, locatie van VENTRE SAINT GRIS op de kaart.

VENTRE SAINT GRIS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VENTRE SAINT GRIS, company assigned to the tax number BE01355957031. The company VENTRE SAINT GRIS is located at the address: RUE BASSE 10; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 714,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of VENTRE SAINT GRIS is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VENTRE SAINT GRIS is not available. You also can look at reviews of VENTRE SAINT GRIS, open positions, location of VENTRE SAINT GRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VENTRE SAINT GRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VENTRE SAINT GRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VENTRE SAINT GRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VENTRE SAINT GRIS, employees, financial statistics.