TILLEULS (HOSTELLERIE DES)

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • TILLEULS (HOSTELLERIE DES)
Private companiesTextile Mill Products • TILLEULS (HOSTELLERIE DES)

Contactgegevens TILLEULS (HOSTELLERIE DES): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TILLEULS (HOSTELLERIE DES): address, phone, fax, email, website, opening hours

TILLEULS (HOSTELLERIE DES)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES LOCHES 45; 6890; LIBIN, België

Telefoon (phone): 61612394 (+32-61612394) 61612394 (+32-61612394)

Fax (fax): +32 (68) 138-24-13 +32 (68) 138-24-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TILLEULS (HOSTELLERIE DES): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TILLEULS (HOSTELLERIE DES)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TILLEULS (HOSTELLERIE DES)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TILLEULS (HOSTELLERIE DES), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TILLEULS (HOSTELLERIE DES). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TILLEULS (HOSTELLERIE DES), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TILLEULS (HOSTELLERIE DES). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TILLEULS (HOSTELLERIE DES)
Products information TILLEULS (HOSTELLERIE DES)

BTW identificatienummer (tax): BE06189392089
Ondernemingsnummer: 7664581298
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TILLEULS (HOSTELLERIE DES)
(Get full report from official database of BE for TILLEULS (HOSTELLERIE DES))

Aanvulling soorten activiteiten voor TILLEULS (HOSTELLERIE DES)
Addition kinds of activities for TILLEULS (HOSTELLERIE DES)

279601. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
594499. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
28249907. Paardhaar, kunstmatig: nylon | Horsehair, artificial: nylon
28330217. Plantaardige oliën, farmaceutische kwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Vegetable oils, medicinal grade: refined or concentrated

Werken bij TILLEULS (HOSTELLERIE DES): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TILLEULS (HOSTELLERIE DES): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TILLEULS (HOSTELLERIE DES). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TILLEULS (HOSTELLERIE DES). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Student productie september en/of zaterdagen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van TILLEULS (HOSTELLERIE DES) in sociale netwerken
Look for responds of TILLEULS (HOSTELLERIE DES) in social networks

Lees alle opmerkingen voor TILLEULS (HOSTELLERIE DES). Laat een reactie achter voor TILLEULS (HOSTELLERIE DES). TILLEULS (HOSTELLERIE DES) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TILLEULS (HOSTELLERIE DES). Leave a respond for TILLEULS (HOSTELLERIE DES). TILLEULS (HOSTELLERIE DES) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TILLEULS (HOSTELLERIE DES) op de google maps. Adres en contacten TILLEULS (HOSTELLERIE DES)
Location of TILLEULS (HOSTELLERIE DES) on the google maps. Address and contacts of TILLEULS (HOSTELLERIE DES)

Andere gerelateerde bedrijven als come TILLEULS (HOSTELLERIE DES) TILLEULS (HOSTELLERIE DES): Weltjens M | FA. SCHEPERS-VANDEWINKEL | SBB Belastingconsulenten | Marchal F | SILVERMINDS RETAIL

Other related companies as TILLEULS (HOSTELLERIE DES): Weltjens M | FA. SCHEPERS-VANDEWINKEL | SBB Belastingconsulenten | Marchal F | SILVERMINDS RETAIL

TILLEULS (HOSTELLERIE DES) is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TILLEULS (HOSTELLERIE DES), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06189392089. Het bedrijf TILLEULS (HOSTELLERIE DES) bevindt zich op het adres: RUE DES LOCHES 45; 6890; LIBIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van TILLEULS (HOSTELLERIE DES) is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TILLEULS (HOSTELLERIE DES) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TILLEULS (HOSTELLERIE DES), openstaande posities, locatie van TILLEULS (HOSTELLERIE DES) op de kaart.

TILLEULS (HOSTELLERIE DES) is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is TILLEULS (HOSTELLERIE DES), company assigned to the tax number BE06189392089. The company TILLEULS (HOSTELLERIE DES) is located at the address: RUE DES LOCHES 45; 6890; LIBIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of TILLEULS (HOSTELLERIE DES) is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TILLEULS (HOSTELLERIE DES) is not available. You also can look at reviews of TILLEULS (HOSTELLERIE DES), open positions, location of TILLEULS (HOSTELLERIE DES) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TILLEULS (HOSTELLERIE DES), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TILLEULS (HOSTELLERIE DES), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TILLEULS (HOSTELLERIE DES), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TILLEULS (HOSTELLERIE DES), employees, financial statistics.