De Clerck Ph

Contactgegevens De Clerck Ph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Clerck Ph: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Clerck Ph

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Noordreiestraat 67 8000 Koolkerke (Brugge), België

Telefoon (phone): +32 (53) 616-24-25 +32 (53) 616-24-25

Fax (fax): +32 (3) 289-98-57 +32 (3) 289-98-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Clerck Ph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Clerck Ph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Clerck Ph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Clerck Ph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Clerck Ph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Clerck Ph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Clerck Ph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Clerck Ph
Products information De Clerck Ph

BTW identificatienummer (tax): BE05607116699
Ondernemingsnummer: 1167266845
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in De Clerck Ph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Clerck Ph
(Get full report from official database of BE for De Clerck Ph)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Clerck Ph
Addition kinds of activities for De Clerck Ph

243400. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
275201. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
373201. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
29510100. Plaveiselblokken | Paving blocks
50889900. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec

Werken bij De Clerck Ph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Clerck Ph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Clerck Ph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Clerck Ph. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Constructeur/ monteur (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

Zoek naar antwoorden van De Clerck Ph in sociale netwerken
Look for responds of De Clerck Ph in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Clerck Ph. Laat een reactie achter voor De Clerck Ph. De Clerck Ph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Clerck Ph. Leave a respond for De Clerck Ph. De Clerck Ph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Clerck Ph op de google maps. Adres en contacten De Clerck Ph
Location of De Clerck Ph on the google maps. Address and contacts of De Clerck Ph

Andere gerelateerde bedrijven als come De Clerck Ph De Clerck Ph: Bodson Lucien SA | ZAMAN SANDRA | De Jonghe O | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | DANNY WEYTJENS

Other related companies as De Clerck Ph: Bodson Lucien SA | ZAMAN SANDRA | De Jonghe O | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | DANNY WEYTJENS

De Clerck Ph is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is De Clerck Ph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05607116699. Het bedrijf De Clerck Ph bevindt zich op het adres: Noordreiestraat 67 8000 Koolkerke (Brugge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Clerck Ph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Clerck Ph is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Clerck Ph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Clerck Ph, openstaande posities, locatie van De Clerck Ph op de kaart.

De Clerck Ph is a company, that was registered 2012 in Brugge region, Belgium. Full name of company is De Clerck Ph, company assigned to the tax number BE05607116699. The company De Clerck Ph is located at the address: Noordreiestraat 67 8000 Koolkerke (Brugge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in De Clerck Ph were not found.
The main activity of De Clerck Ph is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Clerck Ph is not available. You also can look at reviews of De Clerck Ph, open positions, location of De Clerck Ph on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Clerck Ph, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Clerck Ph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Clerck Ph, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Clerck Ph, employees, financial statistics.