SNACK VILLERS-LE-BOUILLET

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • SNACK VILLERS-LE-BOUILLET
Private companiesUnited States Postal Service • SNACK VILLERS-LE-BOUILLET

Contactgegevens SNACK VILLERS-LE-BOUILLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK VILLERS-LE-BOUILLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK VILLERS-LE-BOUILLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?AVENIR 2; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET, België

Telefoon (phone): 42599054 (+32-42599054) 42599054 (+32-42599054)

Fax (fax): +32 (51) 727-61-17 +32 (51) 727-61-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK VILLERS-LE-BOUILLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK VILLERS-LE-BOUILLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK VILLERS-LE-BOUILLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK VILLERS-LE-BOUILLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK VILLERS-LE-BOUILLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK VILLERS-LE-BOUILLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK VILLERS-LE-BOUILLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK VILLERS-LE-BOUILLET
Products information SNACK VILLERS-LE-BOUILLET

BTW identificatienummer (tax): BE08823913574
Ondernemingsnummer: 6563751220
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK VILLERS-LE-BOUILLET
(Get full report from official database of BE for SNACK VILLERS-LE-BOUILLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK VILLERS-LE-BOUILLET
Addition kinds of activities for SNACK VILLERS-LE-BOUILLET

20640101. Chocolade bedekte data | Chocolate covered dates
27590400. Publicatiedruk | Publication printing
29510203. Beton, asfalt (niet van raffinaderijen) | Concrete, asphaltic (not from refineries)
36710210. Klystron buizen | Klystron tubes
58120314. Snack bar | Snack bar
79990204. Golf, pitch-n-putt | Golf, pitch-n-putt

Werken bij SNACK VILLERS-LE-BOUILLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK VILLERS-LE-BOUILLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK VILLERS-LE-BOUILLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK VILLERS-LE-BOUILLET. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Vaste Job

    meehelpen keuken warme en koude kant

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van SNACK VILLERS-LE-BOUILLET in sociale netwerken
Look for responds of SNACK VILLERS-LE-BOUILLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK VILLERS-LE-BOUILLET. Laat een reactie achter voor SNACK VILLERS-LE-BOUILLET. SNACK VILLERS-LE-BOUILLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK VILLERS-LE-BOUILLET. Leave a respond for SNACK VILLERS-LE-BOUILLET. SNACK VILLERS-LE-BOUILLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK VILLERS-LE-BOUILLET op de google maps. Adres en contacten SNACK VILLERS-LE-BOUILLET
Location of SNACK VILLERS-LE-BOUILLET on the google maps. Address and contacts of SNACK VILLERS-LE-BOUILLET

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK VILLERS-LE-BOUILLET SNACK VILLERS-LE-BOUILLET: MARTINO | A.E.P. | ANC ETS KAUFFMAN | GENEVI?VE TRINCO | Meubelinnovatie Cluster VZW

Other related companies as SNACK VILLERS-LE-BOUILLET: MARTINO | A.E.P. | ANC ETS KAUFFMAN | GENEVI?VE TRINCO | Meubelinnovatie Cluster VZW

SNACK VILLERS-LE-BOUILLET is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK VILLERS-LE-BOUILLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08823913574. Het bedrijf SNACK VILLERS-LE-BOUILLET bevindt zich op het adres: RUE DE L?AVENIR 2; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van SNACK VILLERS-LE-BOUILLET is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK VILLERS-LE-BOUILLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK VILLERS-LE-BOUILLET, openstaande posities, locatie van SNACK VILLERS-LE-BOUILLET op de kaart.

SNACK VILLERS-LE-BOUILLET is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK VILLERS-LE-BOUILLET, company assigned to the tax number BE08823913574. The company SNACK VILLERS-LE-BOUILLET is located at the address: RUE DE L?AVENIR 2; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of SNACK VILLERS-LE-BOUILLET is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK VILLERS-LE-BOUILLET is not available. You also can look at reviews of SNACK VILLERS-LE-BOUILLET, open positions, location of SNACK VILLERS-LE-BOUILLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK VILLERS-LE-BOUILLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK VILLERS-LE-BOUILLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK VILLERS-LE-BOUILLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK VILLERS-LE-BOUILLET, employees, financial statistics.