Shoarma Pizzeria Adel

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Shoarma Pizzeria Adel
Private companiesRailroad Transportation • Shoarma Pizzeria Adel

Contactgegevens Shoarma Pizzeria Adel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Shoarma Pizzeria Adel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Shoarma Pizzeria Adel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellensteenweg 252; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 666 25 36; 03 666 44 76 (+32-03 666 25 36; 03 666 44 76) 03 666 25 36; 03 666 44 76 (+32-03 666 25 36; 03 666 44 76)

Fax (fax): 03 666 25 36 (+32-03 666 25 36) 03 666 25 36 (+32-03 666 25 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Shoarma Pizzeria Adel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Shoarma Pizzeria Adel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Shoarma Pizzeria Adel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Shoarma Pizzeria Adel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Shoarma Pizzeria Adel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Shoarma Pizzeria Adel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Shoarma Pizzeria Adel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Shoarma Pizzeria Adel
Products information Shoarma Pizzeria Adel

BTW identificatienummer (tax): BE09552307128
Ondernemingsnummer: 7287750244
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Pizzas

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Shoarma Pizzeria Adel
(Get full report from official database of BE for Shoarma Pizzeria Adel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Shoarma Pizzeria Adel
Addition kinds of activities for Shoarma Pizzeria Adel

331201. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
591299. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec
23860000. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
38120303. Kompassen en accessoires | Compasses and accessories
39490606. Waterski's | Water skis
50440301. Dicteermachines | Dictating machines
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric
86519904. Politieke fondsinsameling | Political fundraising
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij Shoarma Pizzeria Adel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Shoarma Pizzeria Adel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Shoarma Pizzeria Adel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Shoarma Pizzeria Adel. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Shoarma Pizzeria Adel in sociale netwerken
Look for responds of Shoarma Pizzeria Adel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Shoarma Pizzeria Adel. Laat een reactie achter voor Shoarma Pizzeria Adel. Shoarma Pizzeria Adel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Shoarma Pizzeria Adel. Leave a respond for Shoarma Pizzeria Adel. Shoarma Pizzeria Adel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Shoarma Pizzeria Adel op de google maps. Adres en contacten Shoarma Pizzeria Adel
Location of Shoarma Pizzeria Adel on the google maps. Address and contacts of Shoarma Pizzeria Adel

Andere gerelateerde bedrijven als come Shoarma Pizzeria Adel Shoarma Pizzeria Adel: ALL CABLING COMPUTERS | BANCONTACT-MISTER CASH | Euribrid | BARAS DANY | ASBL Corih

Other related companies as Shoarma Pizzeria Adel: ALL CABLING COMPUTERS | BANCONTACT-MISTER CASH | Euribrid | BARAS DANY | ASBL Corih

Shoarma Pizzeria Adel is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Shoarma Pizzeria Adel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09552307128. Het bedrijf Shoarma Pizzeria Adel bevindt zich op het adres: Kapellensteenweg 252; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Pizzas.
De hoofdactiviteit van Shoarma Pizzeria Adel is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Shoarma Pizzeria Adel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Shoarma Pizzeria Adel, openstaande posities, locatie van Shoarma Pizzeria Adel op de kaart.

Shoarma Pizzeria Adel is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Shoarma Pizzeria Adel, company assigned to the tax number BE09552307128. The company Shoarma Pizzeria Adel is located at the address: Kapellensteenweg 252; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Pizzas.
The main activity of Shoarma Pizzeria Adel is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Shoarma Pizzeria Adel is not available. You also can look at reviews of Shoarma Pizzeria Adel, open positions, location of Shoarma Pizzeria Adel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Shoarma Pizzeria Adel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Shoarma Pizzeria Adel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Shoarma Pizzeria Adel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Shoarma Pizzeria Adel, employees, financial statistics.