RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS )

Contactgegevens RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ): address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS )

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE HANSEN SOULIE 78; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27331607 (+32-27331607) 27331607 (+32-27331607)

Fax (fax): +32 (63) 137-79-86 +32 (63) 137-79-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS )"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS )"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS )
Products information RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS )

BTW identificatienummer (tax): BE09138671875
Ondernemingsnummer: 2213714599
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type de Cuisine: Suisse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS )
(Get full report from official database of BE for RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ))

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS )
Addition kinds of activities for RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS )

3914. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
225700. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
20990804. Rijst, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Rice, uncooked: packaged with other ingredients
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
34999926. Wielen: kruiwagen, wandelwagen, enz .: schijf, gestempeld metaal | Wheels: wheelbarrow, stroller, etc.: disc, stamped metal
36340200. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
36479904. Mistlampen | Fog lights
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services

Werken bij RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ). Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Mechanieker (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) in sociale netwerken
Look for responds of RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ). Laat een reactie achter voor RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ). RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ). Leave a respond for RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ). RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) op de google maps. Adres en contacten RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS )
Location of RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) on the google maps. Address and contacts of RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS )

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ): A G PLASTICS NV | RUTHER FRANK IT CONSULT. | ANTOINE DE MOOR | Michiels D | Fenics

Other related companies as RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ): A G PLASTICS NV | RUTHER FRANK IT CONSULT. | ANTOINE DE MOOR | Michiels D | Fenics

RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09138671875. Het bedrijf RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) bevindt zich op het adres: AVENUE HANSEN SOULIE 78; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 174,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Suisse..
De hoofdactiviteit van RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ), openstaande posities, locatie van RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) op de kaart.

RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ), company assigned to the tax number BE09138671875. The company RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) is located at the address: AVENUE HANSEN SOULIE 78; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 174,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Suisse..
The main activity of RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) is not available. You also can look at reviews of RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ), open positions, location of RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTO PRESTO ( AIR DU TEMPS ), employees, financial statistics.