RESTAURANT TOUR DU LAC

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • RESTAURANT TOUR DU LAC
Private companiesTransportation by Air • RESTAURANT TOUR DU LAC

Contactgegevens RESTAURANT TOUR DU LAC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT TOUR DU LAC: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT TOUR DU LAC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE LA GILLEPPE 55A; 4845; JALHAY, België

Telefoon (phone): 87648125 (+32-87648125) 87648125 (+32-87648125)

Fax (fax): +32 (56) 571-25-46 +32 (56) 571-25-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT TOUR DU LAC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT TOUR DU LAC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT TOUR DU LAC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT TOUR DU LAC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT TOUR DU LAC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT TOUR DU LAC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT TOUR DU LAC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT TOUR DU LAC
Products information RESTAURANT TOUR DU LAC

BTW identificatienummer (tax): BE02439483642
Ondernemingsnummer: 6431640625
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in RESTAURANT TOUR DU LAC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT TOUR DU LAC
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT TOUR DU LAC)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT TOUR DU LAC
Addition kinds of activities for RESTAURANT TOUR DU LAC

17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
20219903. Botervet, watervrij | Butterfat, anhydrous
20799904. Olie, gehydrogeneerde: eetbaar | Oil, hydrogenated: edible
24991305. Houtmeel | Wood flour
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
42129902. Kolenvervoer, lokaal | Coal haulage, local
59999932. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
64110104. Pensioen en pensioenplan consultants | Pension and retirement plan consultants
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij RESTAURANT TOUR DU LAC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT TOUR DU LAC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT TOUR DU LAC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT TOUR DU LAC. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT TOUR DU LAC in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT TOUR DU LAC in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT TOUR DU LAC. Laat een reactie achter voor RESTAURANT TOUR DU LAC. RESTAURANT TOUR DU LAC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT TOUR DU LAC. Leave a respond for RESTAURANT TOUR DU LAC. RESTAURANT TOUR DU LAC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT TOUR DU LAC op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT TOUR DU LAC
Location of RESTAURANT TOUR DU LAC on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT TOUR DU LAC

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT TOUR DU LAC RESTAURANT TOUR DU LAC: CENTEA | Tenimport SA | Erwin (Salon) | LUC POLLET | UNIZO GENT-DEINZE

Other related companies as RESTAURANT TOUR DU LAC: CENTEA | Tenimport SA | Erwin (Salon) | LUC POLLET | UNIZO GENT-DEINZE

RESTAURANT TOUR DU LAC is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT TOUR DU LAC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02439483642. Het bedrijf RESTAURANT TOUR DU LAC bevindt zich op het adres: ROUTE DE LA GILLEPPE 55A; 4845; JALHAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in RESTAURANT TOUR DU LAC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT TOUR DU LAC is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT TOUR DU LAC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT TOUR DU LAC, openstaande posities, locatie van RESTAURANT TOUR DU LAC op de kaart.

RESTAURANT TOUR DU LAC is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT TOUR DU LAC, company assigned to the tax number BE02439483642. The company RESTAURANT TOUR DU LAC is located at the address: ROUTE DE LA GILLEPPE 55A; 4845; JALHAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. Products created in RESTAURANT TOUR DU LAC were not found.
The main activity of RESTAURANT TOUR DU LAC is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT TOUR DU LAC is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT TOUR DU LAC, open positions, location of RESTAURANT TOUR DU LAC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT TOUR DU LAC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT TOUR DU LAC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT TOUR DU LAC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT TOUR DU LAC, employees, financial statistics.