RESTAURANT TAORMINA

Contactgegevens RESTAURANT TAORMINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT TAORMINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT TAORMINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAVERSESTEENWEG 18; 9800; PETEGEM-AAN-DE-LEIE, België

Telefoon (phone): 93869007 (+32-93869007) 93869007 (+32-93869007)

Fax (fax): +32 (3) 963-53-78 +32 (3) 963-53-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT TAORMINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT TAORMINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT TAORMINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT TAORMINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT TAORMINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT TAORMINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT TAORMINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT TAORMINA
Products information RESTAURANT TAORMINA

BTW identificatienummer (tax): BE04573852539
Ondernemingsnummer: 6635711669
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Italienne. Restaurants avec spectacle: D?ner & Soirée Dansante. Aménagements & Services: Parking,Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Salles de fêtes,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT TAORMINA
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT TAORMINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT TAORMINA
Addition kinds of activities for RESTAURANT TAORMINA

242104. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
17990208. Isolatie van leidingen en ketels | Insulation of pipes and boilers
25319902. Banken voor openbare gebouwen | Benches for public buildings
36630201. Kabeltelevisieapparatuur | Cable television equipment
51220101. schoonheidsmiddelen | Cosmetics

Werken bij RESTAURANT TAORMINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT TAORMINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT TAORMINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT TAORMINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • LOGOPEDISTE/LOGOPEDIST (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: DE BRABANDERE EVELYN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- , taal- en articulatiestoornissen.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT TAORMINA in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT TAORMINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT TAORMINA. Laat een reactie achter voor RESTAURANT TAORMINA. RESTAURANT TAORMINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT TAORMINA. Leave a respond for RESTAURANT TAORMINA. RESTAURANT TAORMINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT TAORMINA op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT TAORMINA
Location of RESTAURANT TAORMINA on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT TAORMINA

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT TAORMINA RESTAURANT TAORMINA: SINTE-MARIE | ADVIESBUREAU VAN ASBROUCK | ALARM PERFECT | Limauto NV | U.A.B.

Other related companies as RESTAURANT TAORMINA: SINTE-MARIE | ADVIESBUREAU VAN ASBROUCK | ALARM PERFECT | Limauto NV | U.A.B.

RESTAURANT TAORMINA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT TAORMINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04573852539. Het bedrijf RESTAURANT TAORMINA bevindt zich op het adres: GAVERSESTEENWEG 18; 9800; PETEGEM-AAN-DE-LEIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Italienne. Restaurants avec spectacle: D?ner & Soirée Dansante. Aménagements & Services: Parking,Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Salles de fêtes,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT TAORMINA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT TAORMINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT TAORMINA, openstaande posities, locatie van RESTAURANT TAORMINA op de kaart.

RESTAURANT TAORMINA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT TAORMINA, company assigned to the tax number BE04573852539. The company RESTAURANT TAORMINA is located at the address: GAVERSESTEENWEG 18; 9800; PETEGEM-AAN-DE-LEIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Italienne. Restaurants avec spectacle: D?ner & Soirée Dansante. Aménagements & Services: Parking,Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Salles de fêtes,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
The main activity of RESTAURANT TAORMINA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT TAORMINA is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT TAORMINA, open positions, location of RESTAURANT TAORMINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT TAORMINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT TAORMINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT TAORMINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT TAORMINA, employees, financial statistics.