RESTAURANT PHILIPPOU

Contactgegevens RESTAURANT PHILIPPOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT PHILIPPOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT PHILIPPOU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SOUVERAIN-PONT 21; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42221822 (+32-42221822) 42221822 (+32-42221822)

Fax (fax): +32 (58) 791-82-77 +32 (58) 791-82-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT PHILIPPOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT PHILIPPOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT PHILIPPOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT PHILIPPOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT PHILIPPOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT PHILIPPOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT PHILIPPOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT PHILIPPOU
Products information RESTAURANT PHILIPPOU

BTW identificatienummer (tax): BE05595306396
Ondernemingsnummer: 9466613769
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Grecque. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT PHILIPPOU
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT PHILIPPOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT PHILIPPOU
Addition kinds of activities for RESTAURANT PHILIPPOU

4121. Taxi's | Taxicabs
153100. Operatieve bouwers | Operative builders
371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
679900. Beleggers, nv | Investors, nec
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
39440104. Dollwagens en karren | Doll carriages and carts
44929905. Ontdooien van zeeschepen | Undocking of ocean vessels
76991205. Replaatiewinkel, behalve bestek | Replating shop, except silverware
78299901. Film levering, film | Film delivery, motion picture

Werken bij RESTAURANT PHILIPPOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT PHILIPPOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT PHILIPPOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT PHILIPPOU. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT PHILIPPOU in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT PHILIPPOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT PHILIPPOU. Laat een reactie achter voor RESTAURANT PHILIPPOU. RESTAURANT PHILIPPOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT PHILIPPOU. Leave a respond for RESTAURANT PHILIPPOU. RESTAURANT PHILIPPOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT PHILIPPOU op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT PHILIPPOU
Location of RESTAURANT PHILIPPOU on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT PHILIPPOU

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT PHILIPPOU RESTAURANT PHILIPPOU: VENTIRA | Baetens-Sisaline | LANDBOUWBEDRIJF ADRIAENS | A. Bleu Helium | G.I.A. CONSULTING

Other related companies as RESTAURANT PHILIPPOU: VENTIRA | Baetens-Sisaline | LANDBOUWBEDRIJF ADRIAENS | A. Bleu Helium | G.I.A. CONSULTING

RESTAURANT PHILIPPOU is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT PHILIPPOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05595306396. Het bedrijf RESTAURANT PHILIPPOU bevindt zich op het adres: RUE SOUVERAIN-PONT 21; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Grecque. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT PHILIPPOU is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT PHILIPPOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT PHILIPPOU, openstaande posities, locatie van RESTAURANT PHILIPPOU op de kaart.

RESTAURANT PHILIPPOU is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT PHILIPPOU, company assigned to the tax number BE05595306396. The company RESTAURANT PHILIPPOU is located at the address: RUE SOUVERAIN-PONT 21; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Grecque. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
The main activity of RESTAURANT PHILIPPOU is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT PHILIPPOU is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT PHILIPPOU, open positions, location of RESTAURANT PHILIPPOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT PHILIPPOU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT PHILIPPOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT PHILIPPOU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT PHILIPPOU, employees, financial statistics.