RESTAURANT AL GARDA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • RESTAURANT AL GARDA
Private companiesFurniture and Fixtures • RESTAURANT AL GARDA

Contactgegevens RESTAURANT AL GARDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT AL GARDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT AL GARDA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTENSTRAAT 40; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51200034 (+32-51200034) 51200034 (+32-51200034)

Fax (fax): +32 (64) 838-40-53 +32 (64) 838-40-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT AL GARDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT AL GARDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT AL GARDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT AL GARDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT AL GARDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT AL GARDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT AL GARDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT AL GARDA
Products information RESTAURANT AL GARDA

BTW identificatienummer (tax): BE05460998535
Ondernemingsnummer: 6940582275
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Zones Non Fumeurs,Parking,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Chiens Admis,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT AL GARDA
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT AL GARDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT AL GARDA
Addition kinds of activities for RESTAURANT AL GARDA

17710301. Blacktop (asfalt) werk | Blacktop (asphalt) work
23719901. Bontafwerkers en linnen voor de bontwarenhandel | Fur finishers and liners for the fur goods trade
36340306. Ventilators, elektrisch: hassock | Fans, electric: hassock
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
57220200. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
60229900. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
87339902. Onderzoeksinstituut | Research institute

Werken bij RESTAURANT AL GARDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT AL GARDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT AL GARDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT AL GARDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT AL GARDA in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT AL GARDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT AL GARDA. Laat een reactie achter voor RESTAURANT AL GARDA. RESTAURANT AL GARDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT AL GARDA. Leave a respond for RESTAURANT AL GARDA. RESTAURANT AL GARDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT AL GARDA op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT AL GARDA
Location of RESTAURANT AL GARDA on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT AL GARDA

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT AL GARDA RESTAURANT AL GARDA: Apers R | Celis Putboringen | CLUB CYCLOTOUR. DE LA VILLETTE | STAELENS | J. PUTMAN

Other related companies as RESTAURANT AL GARDA: Apers R | Celis Putboringen | CLUB CYCLOTOUR. DE LA VILLETTE | STAELENS | J. PUTMAN

RESTAURANT AL GARDA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT AL GARDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05460998535. Het bedrijf RESTAURANT AL GARDA bevindt zich op het adres: KATTENSTRAAT 40; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Zones Non Fumeurs,Parking,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Chiens Admis,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT AL GARDA is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT AL GARDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT AL GARDA, openstaande posities, locatie van RESTAURANT AL GARDA op de kaart.

RESTAURANT AL GARDA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT AL GARDA, company assigned to the tax number BE05460998535. The company RESTAURANT AL GARDA is located at the address: KATTENSTRAAT 40; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Zones Non Fumeurs,Parking,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Chiens Admis,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of RESTAURANT AL GARDA is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT AL GARDA is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT AL GARDA, open positions, location of RESTAURANT AL GARDA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT AL GARDA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT AL GARDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT AL GARDA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT AL GARDA, employees, financial statistics.