RELAIS ST.RAPHAEL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • RELAIS ST.RAPHAEL
Private companiesPersonal Services • RELAIS ST.RAPHAEL

Contactgegevens RELAIS ST.RAPHAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RELAIS ST.RAPHAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RELAIS ST.RAPHAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDLAAN 23; 8420; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 59233515 (+32-59233515) 59233515 (+32-59233515)

Fax (fax): +32 (11) 829-34-51 +32 (11) 829-34-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RELAIS ST.RAPHAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RELAIS ST.RAPHAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RELAIS ST.RAPHAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RELAIS ST.RAPHAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RELAIS ST.RAPHAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RELAIS ST.RAPHAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RELAIS ST.RAPHAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RELAIS ST.RAPHAEL
Products information RELAIS ST.RAPHAEL

BTW identificatienummer (tax): BE06919982910
Ondernemingsnummer: 5798004150
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RELAIS ST.RAPHAEL
(Get full report from official database of BE for RELAIS ST.RAPHAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RELAIS ST.RAPHAEL
Addition kinds of activities for RELAIS ST.RAPHAEL

823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
23699900. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
35310701. Brekers, draagbaar | Crushers, portable
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood

Werken bij RELAIS ST.RAPHAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RELAIS ST.RAPHAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RELAIS ST.RAPHAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RELAIS ST.RAPHAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilsen-Stokkem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

    Type: Studentenjobs

    Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

Zoek naar antwoorden van RELAIS ST.RAPHAEL in sociale netwerken
Look for responds of RELAIS ST.RAPHAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RELAIS ST.RAPHAEL. Laat een reactie achter voor RELAIS ST.RAPHAEL. RELAIS ST.RAPHAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RELAIS ST.RAPHAEL. Leave a respond for RELAIS ST.RAPHAEL. RELAIS ST.RAPHAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RELAIS ST.RAPHAEL op de google maps. Adres en contacten RELAIS ST.RAPHAEL
Location of RELAIS ST.RAPHAEL on the google maps. Address and contacts of RELAIS ST.RAPHAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come RELAIS ST.RAPHAEL RELAIS ST.RAPHAEL: DE BOCK FRANKLIN | Alvida Boekhoudkantoor BVBA | IMA Kitchen | DE ROZENVRIENDEN | Armuriers (Aux)

Other related companies as RELAIS ST.RAPHAEL: DE BOCK FRANKLIN | Alvida Boekhoudkantoor BVBA | IMA Kitchen | DE ROZENVRIENDEN | Armuriers (Aux)

RELAIS ST.RAPHAEL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RELAIS ST.RAPHAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06919982910. Het bedrijf RELAIS ST.RAPHAEL bevindt zich op het adres: LEOPOLDLAAN 23; 8420; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van RELAIS ST.RAPHAEL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RELAIS ST.RAPHAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RELAIS ST.RAPHAEL, openstaande posities, locatie van RELAIS ST.RAPHAEL op de kaart.

RELAIS ST.RAPHAEL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is RELAIS ST.RAPHAEL, company assigned to the tax number BE06919982910. The company RELAIS ST.RAPHAEL is located at the address: LEOPOLDLAAN 23; 8420; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of RELAIS ST.RAPHAEL is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RELAIS ST.RAPHAEL is not available. You also can look at reviews of RELAIS ST.RAPHAEL, open positions, location of RELAIS ST.RAPHAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RELAIS ST.RAPHAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RELAIS ST.RAPHAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RELAIS ST.RAPHAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RELAIS ST.RAPHAEL, employees, financial statistics.