Otjens Schilderwerken BVBA

Contactgegevens Otjens Schilderwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Otjens Schilderwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Otjens Schilderwerken BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 37E  Box 14 2950 Kapellen, België

Telefoon (phone): +32 (81) 544-28-41 +32 (81) 544-28-41

Fax (fax): +32 (9) 118-46-34 +32 (9) 118-46-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Otjens Schilderwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Otjens Schilderwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Otjens Schilderwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Otjens Schilderwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Otjens Schilderwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Otjens Schilderwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Otjens Schilderwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Otjens Schilderwerken BVBA
Products information Otjens Schilderwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03967407226
Ondernemingsnummer: 1634735107
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Otjens Schilderwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Otjens Schilderwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Otjens Schilderwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Otjens Schilderwerken BVBA
Addition kinds of activities for Otjens Schilderwerken BVBA

02540000. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
28229905. Ethyleen-propyleenrubber, epdm-polymeren | Ethylene-propylene rubbers, epdm polymers
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
37519901. Frames, motorfiets en fiets | Frames, motorcycle and bicycle
94510401. Administratie van veteranen, federale overheid | Administration of veterans' affairs, federal government

Werken bij Otjens Schilderwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Otjens Schilderwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Otjens Schilderwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Otjens Schilderwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Monteur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

Zoek naar antwoorden van Otjens Schilderwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Otjens Schilderwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Otjens Schilderwerken BVBA. Laat een reactie achter voor Otjens Schilderwerken BVBA. Otjens Schilderwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Otjens Schilderwerken BVBA. Leave a respond for Otjens Schilderwerken BVBA. Otjens Schilderwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Otjens Schilderwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Otjens Schilderwerken BVBA
Location of Otjens Schilderwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Otjens Schilderwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Otjens Schilderwerken BVBA Otjens Schilderwerken BVBA: CHAUFFAGE ELAERTS | DENISE VANDENBERGHE | Fiduciaire Infanti SPRL | Ster Keukenstudio | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as Otjens Schilderwerken BVBA: CHAUFFAGE ELAERTS | DENISE VANDENBERGHE | Fiduciaire Infanti SPRL | Ster Keukenstudio | BANCONTACT-MISTER CASH

Otjens Schilderwerken BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Otjens Schilderwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03967407226. Het bedrijf Otjens Schilderwerken BVBA bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 37E  Box 14 2950 Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 435,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Otjens Schilderwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Otjens Schilderwerken BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Otjens Schilderwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Otjens Schilderwerken BVBA, openstaande posities, locatie van Otjens Schilderwerken BVBA op de kaart.

Otjens Schilderwerken BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Otjens Schilderwerken BVBA, company assigned to the tax number BE03967407226. The company Otjens Schilderwerken BVBA is located at the address: Koningin Astridlaan 37E  Box 14 2950 Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 435,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in Otjens Schilderwerken BVBA were not found.
The main activity of Otjens Schilderwerken BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Otjens Schilderwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Otjens Schilderwerken BVBA, open positions, location of Otjens Schilderwerken BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Otjens Schilderwerken BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Otjens Schilderwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Otjens Schilderwerken BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Otjens Schilderwerken BVBA, employees, financial statistics.