Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA
Private companiesPersonal Services • Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA

Contactgegevens Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duindistellaan 47 8370 Uitkerke (Blankenberge), België

Telefoon (phone): +32 (55) 906-24-94 +32 (55) 906-24-94

Fax (fax): +32 (86) 238-62-25 +32 (86) 238-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA
Products information Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06443725585
Ondernemingsnummer: 7055389404
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA
Addition kinds of activities for Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA

14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
26530206. Partities, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, solid fiber: made from purchased materials
33650000. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
34520000. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
50650102. Telegraaf apparatuur | Telegraph equipment
51690202. aërosolen | Aerosols

Werken bij Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Kamermeisje voor hotel in Elewijt (deeltijds + tijdelijk) (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken dringend kamermeisje voor poetsen werkuren: 6 - 14 u Periode: 5 november tot en met 9 november 2018

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA. Laat een reactie achter voor Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA. Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA. Leave a respond for Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA. Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA
Location of Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA: Maenhout Gebr NV | MGMB Entreprises | Isabelle | RIK HERMANS BVBA | V. LAUWERS

Other related companies as Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA: Maenhout Gebr NV | MGMB Entreprises | Isabelle | RIK HERMANS BVBA | V. LAUWERS

Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06443725585. Het bedrijf Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA bevindt zich op het adres: Duindistellaan 47 8370 Uitkerke (Blankenberge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 627,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA, openstaande posities, locatie van Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA op de kaart.

Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA, company assigned to the tax number BE06443725585. The company Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA is located at the address: Duindistellaan 47 8370 Uitkerke (Blankenberge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 627,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA were not found.
The main activity of Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA, open positions, location of Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decoster Dimitri Schrijnwerken BVBA, employees, financial statistics.