LE WATERLOO

Contactgegevens LE WATERLOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE WATERLOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE WATERLOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE WATERLOO 69; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71796319 (+32-71796319) 71796319 (+32-71796319)

Fax (fax): +32 (82) 658-31-43 +32 (82) 658-31-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE WATERLOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE WATERLOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE WATERLOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE WATERLOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE WATERLOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE WATERLOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE WATERLOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE WATERLOO
Products information LE WATERLOO

BTW identificatienummer (tax): BE05773559570
Ondernemingsnummer: 5181121826
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Belge,Raclette & Fondue,Fran?aise,Bars & Brasseries. Restaurants avec spectacle: Soirées cabaret,Spectacles de Travestis. Types de Repas: Menus,D?ner. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Salles de Réception,Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné. Cadre & Atmosphère: Salon,Romantique,Sympathique,Brasserie. Tenue Conseillée: Libre,Habillée.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE WATERLOO
(Get full report from official database of BE for LE WATERLOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE WATERLOO
Addition kinds of activities for LE WATERLOO

7537. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
07820200. Grasdiensten | Lawn services
28160102. Blanc fixe (bariumsulfaat) | Blanc fixe (barium sulfate)
33649900. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
35230110. Haying machines: maaiers, harken, stapelaars, enz. | Haying machines: mowers, rakes, stackers, etc.
42120102. Landbouwbedrijf, lokaal | Farm to market haulage, local
47850204. Weegdiensten in verband met transport | Weighing services connected with transportation
81119901. Advocaat-generaal, advocaat | General practice attorney, lawyer
96419906. Marketing en consumentenservice, overheid | Marketing and consumer service, government

Werken bij LE WATERLOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE WATERLOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE WATERLOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE WATERLOO. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van LE WATERLOO in sociale netwerken
Look for responds of LE WATERLOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE WATERLOO. Laat een reactie achter voor LE WATERLOO. LE WATERLOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE WATERLOO. Leave a respond for LE WATERLOO. LE WATERLOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE WATERLOO op de google maps. Adres en contacten LE WATERLOO
Location of LE WATERLOO on the google maps. Address and contacts of LE WATERLOO

Andere gerelateerde bedrijven als come LE WATERLOO LE WATERLOO: FLNEW MANTA NV | REYNDERS | VILVO BIKE | CARO?S KARAOKE | Sogelub

Other related companies as LE WATERLOO: FLNEW MANTA NV | REYNDERS | VILVO BIKE | CARO?S KARAOKE | Sogelub

LE WATERLOO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE WATERLOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05773559570. Het bedrijf LE WATERLOO bevindt zich op het adres: AVENUE DE WATERLOO 69; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Belge,Raclette & Fondue,Fran?aise,Bars & Brasseries. Restaurants avec spectacle: Soirées cabaret,Spectacles de Travestis. Types de Repas: Menus,D?ner. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Salles de Réception,Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné. Cadre & Atmosphère: Salon,Romantique,Sympathique,Brasserie. Tenue Conseillée: Libre,Habillée..
De hoofdactiviteit van LE WATERLOO is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE WATERLOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE WATERLOO, openstaande posities, locatie van LE WATERLOO op de kaart.

LE WATERLOO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE WATERLOO, company assigned to the tax number BE05773559570. The company LE WATERLOO is located at the address: AVENUE DE WATERLOO 69; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Belge,Raclette & Fondue,Fran?aise,Bars & Brasseries. Restaurants avec spectacle: Soirées cabaret,Spectacles de Travestis. Types de Repas: Menus,D?ner. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Salles de Réception,Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné. Cadre & Atmosphère: Salon,Romantique,Sympathique,Brasserie. Tenue Conseillée: Libre,Habillée..
The main activity of LE WATERLOO is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LE WATERLOO is not available. You also can look at reviews of LE WATERLOO, open positions, location of LE WATERLOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE WATERLOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE WATERLOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE WATERLOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE WATERLOO, employees, financial statistics.