LE VIEUX CELLIER

Contactgegevens LE VIEUX CELLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE VIEUX CELLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE VIEUX CELLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D?IVOZ 143; 4400; IVOZ-RAMET, België

Telefoon (phone): 43367380 (+32-43367380) 43367380 (+32-43367380)

Fax (fax): +32 (61) 747-10-53 +32 (61) 747-10-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE VIEUX CELLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE VIEUX CELLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE VIEUX CELLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE VIEUX CELLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE VIEUX CELLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE VIEUX CELLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE VIEUX CELLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE VIEUX CELLIER
Products information LE VIEUX CELLIER

BTW identificatienummer (tax): BE05705444335
Ondernemingsnummer: 4488983154
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise,Italienne. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques,Piano. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Lunch,Plats Végétariens,Menus,Plats Végétaliens,D?ner. Aménagements & Services: Terrasse,Parking,Salles de fêtes,Cave à Vin,Salles de Réception,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Salon,Sympathique,Affaire. Services: Vente de Cigarettes,Service Traiteur,Chiens Admis,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE VIEUX CELLIER
(Get full report from official database of BE for LE VIEUX CELLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE VIEUX CELLIER
Addition kinds of activities for LE VIEUX CELLIER

0175. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
20479901. Kattenvoer | Cat food
25140400. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
27549900. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
84220000. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens

Werken bij LE VIEUX CELLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE VIEUX CELLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE VIEUX CELLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE VIEUX CELLIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Magazijnier (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Ninove zijn we op zoek naar een magazijnier die in zal staan voor volgende taken: - Ontvangen goederen + stockeren - Controle van de goederen - Opvolgen van de goederenflow tussen de verschillende stockageplaatsen - Inkomende en Uitgaande orders verwerken - Magazijn mee proper houden Voltijds van maandag tot vrijdag, daguren

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: HOME SWEET HOMES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van LE VIEUX CELLIER in sociale netwerken
Look for responds of LE VIEUX CELLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE VIEUX CELLIER. Laat een reactie achter voor LE VIEUX CELLIER. LE VIEUX CELLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE VIEUX CELLIER. Leave a respond for LE VIEUX CELLIER. LE VIEUX CELLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE VIEUX CELLIER op de google maps. Adres en contacten LE VIEUX CELLIER
Location of LE VIEUX CELLIER on the google maps. Address and contacts of LE VIEUX CELLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come LE VIEUX CELLIER LE VIEUX CELLIER: Pologie J.P. | Goemans J | Anys | Vopak Chemicals Logistics Belgium NV | S. VAN ROSSEM

Other related companies as LE VIEUX CELLIER: Pologie J.P. | Goemans J | Anys | Vopak Chemicals Logistics Belgium NV | S. VAN ROSSEM

LE VIEUX CELLIER is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE VIEUX CELLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05705444335. Het bedrijf LE VIEUX CELLIER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D?IVOZ 143; 4400; IVOZ-RAMET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise,Italienne. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques,Piano. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Lunch,Plats Végétariens,Menus,Plats Végétaliens,D?ner. Aménagements & Services: Terrasse,Parking,Salles de fêtes,Cave à Vin,Salles de Réception,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Salon,Sympathique,Affaire. Services: Vente de Cigarettes,Service Traiteur,Chiens Admis,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
De hoofdactiviteit van LE VIEUX CELLIER is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE VIEUX CELLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE VIEUX CELLIER, openstaande posities, locatie van LE VIEUX CELLIER op de kaart.

LE VIEUX CELLIER is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE VIEUX CELLIER, company assigned to the tax number BE05705444335. The company LE VIEUX CELLIER is located at the address: CHAUSS?E D?IVOZ 143; 4400; IVOZ-RAMET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise,Italienne. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques,Piano. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Lunch,Plats Végétariens,Menus,Plats Végétaliens,D?ner. Aménagements & Services: Terrasse,Parking,Salles de fêtes,Cave à Vin,Salles de Réception,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Salon,Sympathique,Affaire. Services: Vente de Cigarettes,Service Traiteur,Chiens Admis,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
The main activity of LE VIEUX CELLIER is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LE VIEUX CELLIER is not available. You also can look at reviews of LE VIEUX CELLIER, open positions, location of LE VIEUX CELLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE VIEUX CELLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE VIEUX CELLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE VIEUX CELLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE VIEUX CELLIER, employees, financial statistics.