LE SULTAN

Contactgegevens LE SULTAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE SULTAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE SULTAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BUSBEKESTRAAT 21; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56512792 (+32-56512792) 56512792 (+32-56512792)

Fax (fax): +32 (55) 688-26-11 +32 (55) 688-26-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE SULTAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE SULTAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE SULTAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE SULTAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE SULTAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE SULTAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE SULTAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE SULTAN
Products information LE SULTAN

BTW identificatienummer (tax): BE05255279541
Ondernemingsnummer: 3108276367
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Marocaine.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE SULTAN
(Get full report from official database of BE for LE SULTAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE SULTAN
Addition kinds of activities for LE SULTAN

209200. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
511200. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
38419907. Ultrasone medische schoonmaakapparatuur | Ultrasonic medical cleaning equipment
39991301. Reclame gordijnen | Advertising curtains
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial
73810200. Detective diensten | Detective services

Werken bij LE SULTAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE SULTAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE SULTAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE SULTAN. Looking for open vacancies in other companies

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • OPERATOR CHEMISCHE SECTOR - VASTE LATE PLOEG (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de chemiesector, zijn we op zoek naar een operator staalname. Samen met een team van 3 à 4 collega's sta je in voor de staalname en analyse. Je staat in voor: Afnemen van stalen  Uitvoeren van basisanalyses op deze stalen Registratie en communicatie van het resultaat aan de shiftleader Je werkt in de vaste late ploeg (14 -22u) Indien nodig werk je soms in de vroege of dag ploeg. Opstart september tot begin december. Duur: 4 maand met kans op verlenging

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Reclame bedeler in Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van LE SULTAN in sociale netwerken
Look for responds of LE SULTAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE SULTAN. Laat een reactie achter voor LE SULTAN. LE SULTAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE SULTAN. Leave a respond for LE SULTAN. LE SULTAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE SULTAN op de google maps. Adres en contacten LE SULTAN
Location of LE SULTAN on the google maps. Address and contacts of LE SULTAN

Andere gerelateerde bedrijven als come LE SULTAN LE SULTAN: FLARCHIBEL SA | Decover | Crombeen-Lorrè | SCIERIE CLOSE SA | KRISTIEN CARBONEZ

Other related companies as LE SULTAN: FLARCHIBEL SA | Decover | Crombeen-Lorrè | SCIERIE CLOSE SA | KRISTIEN CARBONEZ

LE SULTAN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE SULTAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05255279541. Het bedrijf LE SULTAN bevindt zich op het adres: BUSBEKESTRAAT 21; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Marocaine..
De hoofdactiviteit van LE SULTAN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE SULTAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE SULTAN, openstaande posities, locatie van LE SULTAN op de kaart.

LE SULTAN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE SULTAN, company assigned to the tax number BE05255279541. The company LE SULTAN is located at the address: BUSBEKESTRAAT 21; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Marocaine..
The main activity of LE SULTAN is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE SULTAN is not available. You also can look at reviews of LE SULTAN, open positions, location of LE SULTAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE SULTAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE SULTAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE SULTAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE SULTAN, employees, financial statistics.