LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER

Contactgegevens LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SONDEVILLE 130; 7600; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69780444 (+32-69780444) 69780444 (+32-69780444)

Fax (fax): +32 (51) 382-83-61 +32 (51) 382-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER
Products information LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER

BTW identificatienummer (tax): BE01438079833
Ondernemingsnummer: 5836730957
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Type de Cuisine: Bars & Brasseries.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER
(Get full report from official database of BE for LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER
Addition kinds of activities for LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER

2015. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
356700. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
865100. Politieke organisaties | Political organizations
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
30690203. Vloerbekleding, rubber | Floor coverings, rubber
32720600. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage

Werken bij LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student telesales in de pharmaceutische sector - NL of FR (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: RANDSTAD OFFICE VILVOORDE

    Type: Studentenjob

    opbellen van apothekers voor een actie rond geneesmiddelen geneesmiddelen voorstellen promotieactie toelichten verslag van de gesprekken opmaken order invoeren

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Facility Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672403-inline.html?cid=Partner_VDAB The Facility Manager reports directly to the Director of Global Facilities and will be responsible for the management of building-related services and processes that support the core business. • Ensure customer satisfaction with facility management by providing capable and responsive representation to the client organizations • Works with facilities director to create formalized equipment maintenance plan including frequencies. Provides Director of Facilities status updates quarterly on maintenance results and deficiencies. • Ensure proper tracking and reporting of facilities work orders for preventive and reactive maintenance • Direct supervision of all vendor activities for services employed at the property level including day-to-day supervision of issues as they arise; such as repairs and maintenance, painting, plant services, sprinklers, HVAC, electrical, fire control panels, security card access. • Supervision of 1 Facilities Technician • Consultation and collaboration with vendor partners to ensure all are complying with scope of work and obligations per contracts • Ensure performance and safety standards are met for third party vendors • Support leadership in the implementation of short and long-term operational projects for the site • Manage new vendors as needed, preparing scope of work, interfacing with strategic sourcing to procure services to identify and justify sourced selections, monitor performance to meet cost and schedule.  • Project management, supervision, and coordination of contractors to manage work scope, budget, schedule and adherence to regulatory and code compliance as required by site, local, state, federal jurisdictions • Aid and site leadership in the planning of new business requirements (consolidation, expansion, line rearrangements) in line with strategic business objectives • Acts as liaison to public utility, environmental and energy agencies • Supports the development and updating of the Disaster Recovery Plan, in collaboration with business and ensures site readiness • Supports EHS Professional in overseeing facilities safety and training programs, first aid and First Responder program, Hazmat, Lock-out/Tag-out, chemical handling safety, MSDS data • Performs minor carpentry, painting, lighting and plumbing maintenance work as needed

Zoek naar antwoorden van LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER in sociale netwerken
Look for responds of LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER. Laat een reactie achter voor LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER. LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER. Leave a respond for LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER. LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER op de google maps. Adres en contacten LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER
Location of LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER on the google maps. Address and contacts of LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER: FIDUCIAIRE HESBIGNONNE | COIFFURE DOMINIQUE | Salenko | ECO-HOME BVBA | HUIS KWASI

Other related companies as LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER: FIDUCIAIRE HESBIGNONNE | COIFFURE DOMINIQUE | Salenko | ECO-HOME BVBA | HUIS KWASI

LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01438079833. Het bedrijf LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER bevindt zich op het adres: RUE DE SONDEVILLE 130; 7600; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
De hoofdactiviteit van LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER, openstaande posities, locatie van LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER op de kaart.

LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER, company assigned to the tax number BE01438079833. The company LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER is located at the address: RUE DE SONDEVILLE 130; 7600; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
The main activity of LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER is not available. You also can look at reviews of LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER, open positions, location of LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CHAROLAIS ET BRASSERIE CAULIER, employees, financial statistics.