LA TABLE DE LA CAMBRE

Contactgegevens LA TABLE DE LA CAMBRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA TABLE DE LA CAMBRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA TABLE DE LA CAMBRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEGRANDLAAN 15; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26407251 (+32-26407251) 26407251 (+32-26407251)

Fax (fax): +32 (61) 572-33-23 +32 (61) 572-33-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA TABLE DE LA CAMBRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA TABLE DE LA CAMBRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA TABLE DE LA CAMBRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA TABLE DE LA CAMBRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA TABLE DE LA CAMBRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA TABLE DE LA CAMBRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA TABLE DE LA CAMBRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA TABLE DE LA CAMBRE
Products information LA TABLE DE LA CAMBRE

BTW identificatienummer (tax): BE04078369140
Ondernemingsnummer: 1310638427
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LA TABLE DE LA CAMBRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA TABLE DE LA CAMBRE
(Get full report from official database of BE for LA TABLE DE LA CAMBRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA TABLE DE LA CAMBRE
Addition kinds of activities for LA TABLE DE LA CAMBRE

24260204. Borstelblokken, hout: gedraaid en gevormd | Brush blocks, wood: turned and shaped
33310203. Blokken, koper | Blocks, copper
34430802. Flumes, metalen plaat | Flumes, metal plate
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial
80110516. Kinderarts | Pediatrician

Werken bij LA TABLE DE LA CAMBRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA TABLE DE LA CAMBRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA TABLE DE LA CAMBRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA TABLE DE LA CAMBRE. Looking for open vacancies in other companies

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van LA TABLE DE LA CAMBRE in sociale netwerken
Look for responds of LA TABLE DE LA CAMBRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA TABLE DE LA CAMBRE. Laat een reactie achter voor LA TABLE DE LA CAMBRE. LA TABLE DE LA CAMBRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA TABLE DE LA CAMBRE. Leave a respond for LA TABLE DE LA CAMBRE. LA TABLE DE LA CAMBRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA TABLE DE LA CAMBRE op de google maps. Adres en contacten LA TABLE DE LA CAMBRE
Location of LA TABLE DE LA CAMBRE on the google maps. Address and contacts of LA TABLE DE LA CAMBRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA TABLE DE LA CAMBRE LA TABLE DE LA CAMBRE: LE MIDWAY | Vantrimpont Jardins SPRL | MARYLINE | ENTREPRISE BECKER | AXA BANQUE

Other related companies as LA TABLE DE LA CAMBRE: LE MIDWAY | Vantrimpont Jardins SPRL | MARYLINE | ENTREPRISE BECKER | AXA BANQUE

LA TABLE DE LA CAMBRE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA TABLE DE LA CAMBRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04078369140. Het bedrijf LA TABLE DE LA CAMBRE bevindt zich op het adres: LEGRANDLAAN 15; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in LA TABLE DE LA CAMBRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA TABLE DE LA CAMBRE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA TABLE DE LA CAMBRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA TABLE DE LA CAMBRE, openstaande posities, locatie van LA TABLE DE LA CAMBRE op de kaart.

LA TABLE DE LA CAMBRE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA TABLE DE LA CAMBRE, company assigned to the tax number BE04078369140. The company LA TABLE DE LA CAMBRE is located at the address: LEGRANDLAAN 15; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. Products created in LA TABLE DE LA CAMBRE were not found.
The main activity of LA TABLE DE LA CAMBRE is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA TABLE DE LA CAMBRE is not available. You also can look at reviews of LA TABLE DE LA CAMBRE, open positions, location of LA TABLE DE LA CAMBRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA TABLE DE LA CAMBRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA TABLE DE LA CAMBRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA TABLE DE LA CAMBRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA TABLE DE LA CAMBRE, employees, financial statistics.