LA GONDOLA

Contactgegevens LA GONDOLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA GONDOLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA GONDOLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SUIKERRUI 30; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32320340 32320340

Fax (fax): +32 (67) 327-21-52 +32 (67) 327-21-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA GONDOLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA GONDOLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA GONDOLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA GONDOLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA GONDOLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA GONDOLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA GONDOLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA GONDOLA
Products information LA GONDOLA

BTW identificatienummer (tax): BE01644897460
Ondernemingsnummer: 3873748779
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Italienne,Pizzas. Restaurants avec spectacle: Musique Live. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Parking,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.^^visgerechten.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA GONDOLA
(Get full report from official database of BE for LA GONDOLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA GONDOLA
Addition kinds of activities for LA GONDOLA

1011. Ijzer ertsen | Iron ores
313103. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
872100. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
24219907. Scheepvaartmolen, onafhankelijk: behalve millwork | Planing mill, independent: except millwork
25210102. Stoelen, kantoor: opgevuld, gestoffeerd of vlak: hout | Chairs, office: padded, upholstered, or plain: wood
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
30819903. Tegel, niet-ondersteunde kunststoffen | Tile, unsupported plastics
63999901. Gezondheidsverzekering voor huisdieren | Health insurance for pets

Werken bij LA GONDOLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA GONDOLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA GONDOLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA GONDOLA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

Zoek naar antwoorden van LA GONDOLA in sociale netwerken
Look for responds of LA GONDOLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA GONDOLA. Laat een reactie achter voor LA GONDOLA. LA GONDOLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA GONDOLA. Leave a respond for LA GONDOLA. LA GONDOLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA GONDOLA op de google maps. Adres en contacten LA GONDOLA
Location of LA GONDOLA on the google maps. Address and contacts of LA GONDOLA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA GONDOLA LA GONDOLA: ESPACE BEL'FOUR | SERIDEL | Garage Vanderroost Opel SA | DEPAUW FABIENNE | Haesen L

Other related companies as LA GONDOLA: ESPACE BEL'FOUR | SERIDEL | Garage Vanderroost Opel SA | DEPAUW FABIENNE | Haesen L

LA GONDOLA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA GONDOLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01644897460. Het bedrijf LA GONDOLA bevindt zich op het adres: SUIKERRUI 30; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 175,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Italienne,Pizzas. Restaurants avec spectacle: Musique Live. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Parking,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.^^visgerechten..
De hoofdactiviteit van LA GONDOLA is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA GONDOLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA GONDOLA, openstaande posities, locatie van LA GONDOLA op de kaart.

LA GONDOLA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA GONDOLA, company assigned to the tax number BE01644897460. The company LA GONDOLA is located at the address: SUIKERRUI 30; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 175,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Italienne,Pizzas. Restaurants avec spectacle: Musique Live. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Parking,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.^^visgerechten..
The main activity of LA GONDOLA is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA GONDOLA is not available. You also can look at reviews of LA GONDOLA, open positions, location of LA GONDOLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA GONDOLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA GONDOLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA GONDOLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA GONDOLA, employees, financial statistics.