LA BERGERIE

Contactgegevens LA BERGERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA BERGERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA BERGERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRANDE ROUTE 1; 1350; MARILLES, België

Telefoon (phone): 19633241 (+32-19633241) 19633241 (+32-19633241)

Fax (fax): +32 (3) 150-27-68 +32 (3) 150-27-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA BERGERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA BERGERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA BERGERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA BERGERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA BERGERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA BERGERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA BERGERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA BERGERIE
Products information LA BERGERIE

BTW identificatienummer (tax): BE05740051269
Ondernemingsnummer: 1937408447
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Gamme de prix: 37 - 50 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise,Normande. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Menus,D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Feu Ouvert,Accès pour Les Moins Valides,Parking,Jardin. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA BERGERIE
(Get full report from official database of BE for LA BERGERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA BERGERIE
Addition kinds of activities for LA BERGERIE

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
09199900. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
22410108. Schoen veters, behalve leer | Shoe laces, except leather
28190304. Bauxiet, geraffineerd | Bauxite, refined
28920108. Mercury fulminaat (explosief) | Mercury fulminate (explosive)
30890605. Kleur en afwerking van kunststoffen | Coloring and finishing of plastics products
61530201. Factoren van commercieel papier | Factors of commercial paper
73890412. Textiel vouw- en verpakkingsdiensten | Textile folding and packing services
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis
79970402. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Football club, except professional and semi-professional

Werken bij LA BERGERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA BERGERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA BERGERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA BERGERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

  • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

Zoek naar antwoorden van LA BERGERIE in sociale netwerken
Look for responds of LA BERGERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA BERGERIE. Laat een reactie achter voor LA BERGERIE. LA BERGERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA BERGERIE. Leave a respond for LA BERGERIE. LA BERGERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA BERGERIE op de google maps. Adres en contacten LA BERGERIE
Location of LA BERGERIE on the google maps. Address and contacts of LA BERGERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA BERGERIE LA BERGERIE: ROBERT SCHNEIDERS | VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA | HOME MARKET | NOEL CLAERBOUT | CLAUDIA DUCHAINE

Other related companies as LA BERGERIE: ROBERT SCHNEIDERS | VERZEKERINGEN BAMMENS BVBA | HOME MARKET | NOEL CLAERBOUT | CLAUDIA DUCHAINE

LA BERGERIE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA BERGERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05740051269. Het bedrijf LA BERGERIE bevindt zich op het adres: GRANDE ROUTE 1; 1350; MARILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 37 - 50 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise,Normande. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Menus,D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Feu Ouvert,Accès pour Les Moins Valides,Parking,Jardin. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van LA BERGERIE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA BERGERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA BERGERIE, openstaande posities, locatie van LA BERGERIE op de kaart.

LA BERGERIE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA BERGERIE, company assigned to the tax number BE05740051269. The company LA BERGERIE is located at the address: GRANDE ROUTE 1; 1350; MARILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 37 - 50 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise,Normande. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Menus,D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Feu Ouvert,Accès pour Les Moins Valides,Parking,Jardin. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of LA BERGERIE is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA BERGERIE is not available. You also can look at reviews of LA BERGERIE, open positions, location of LA BERGERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA BERGERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA BERGERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA BERGERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA BERGERIE, employees, financial statistics.