L'AUBERGE GEROMPONT

Contactgegevens L'AUBERGE GEROMPONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'AUBERGE GEROMPONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'AUBERGE GEROMPONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EUDORE DETRY 2C; 1367; RAMILLIES, België

Telefoon (phone): 81879343 (+32-81879343) 81879343 (+32-81879343)

Fax (fax): +32 (68) 294-37-98 +32 (68) 294-37-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'AUBERGE GEROMPONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'AUBERGE GEROMPONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'AUBERGE GEROMPONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'AUBERGE GEROMPONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'AUBERGE GEROMPONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'AUBERGE GEROMPONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'AUBERGE GEROMPONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'AUBERGE GEROMPONT
Products information L'AUBERGE GEROMPONT

BTW identificatienummer (tax): BE02792419433
Ondernemingsnummer: 7695343017
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'AUBERGE GEROMPONT
(Get full report from official database of BE for L'AUBERGE GEROMPONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'AUBERGE GEROMPONT
Addition kinds of activities for L'AUBERGE GEROMPONT

278903. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
283405. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
346200. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
503901. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
79299907. Goochelaar | Magician

Werken bij L'AUBERGE GEROMPONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'AUBERGE GEROMPONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'AUBERGE GEROMPONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'AUBERGE GEROMPONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van L'AUBERGE GEROMPONT in sociale netwerken
Look for responds of L'AUBERGE GEROMPONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'AUBERGE GEROMPONT. Laat een reactie achter voor L'AUBERGE GEROMPONT. L'AUBERGE GEROMPONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'AUBERGE GEROMPONT. Leave a respond for L'AUBERGE GEROMPONT. L'AUBERGE GEROMPONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'AUBERGE GEROMPONT op de google maps. Adres en contacten L'AUBERGE GEROMPONT
Location of L'AUBERGE GEROMPONT on the google maps. Address and contacts of L'AUBERGE GEROMPONT

Andere gerelateerde bedrijven als come L'AUBERGE GEROMPONT L'AUBERGE GEROMPONT: VANERUM BELGIË NV | MARIE-CLAIRE BAVAIS | ANDRE CASTEELS | D'IETEREN | LUCIEN THISSEN

Other related companies as L'AUBERGE GEROMPONT: VANERUM BELGIË NV | MARIE-CLAIRE BAVAIS | ANDRE CASTEELS | D'IETEREN | LUCIEN THISSEN

L'AUBERGE GEROMPONT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'AUBERGE GEROMPONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02792419433. Het bedrijf L'AUBERGE GEROMPONT bevindt zich op het adres: RUE EUDORE DETRY 2C; 1367; RAMILLIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van L'AUBERGE GEROMPONT is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'AUBERGE GEROMPONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'AUBERGE GEROMPONT, openstaande posities, locatie van L'AUBERGE GEROMPONT op de kaart.

L'AUBERGE GEROMPONT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'AUBERGE GEROMPONT, company assigned to the tax number BE02792419433. The company L'AUBERGE GEROMPONT is located at the address: RUE EUDORE DETRY 2C; 1367; RAMILLIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of L'AUBERGE GEROMPONT is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L'AUBERGE GEROMPONT is not available. You also can look at reviews of L'AUBERGE GEROMPONT, open positions, location of L'AUBERGE GEROMPONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'AUBERGE GEROMPONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'AUBERGE GEROMPONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'AUBERGE GEROMPONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'AUBERGE GEROMPONT, employees, financial statistics.