Slootmans E

Contactgegevens Slootmans E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Slootmans E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Slootmans E

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Clemenceaustraat 104 2860 Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): +32 (12) 765-82-79 +32 (12) 765-82-79

Fax (fax): +32 (59) 388-33-54 +32 (59) 388-33-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Slootmans E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Slootmans E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Slootmans E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Slootmans E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Slootmans E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Slootmans E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Slootmans E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Slootmans E
Products information Slootmans E

BTW identificatienummer (tax): BE03997619628
Ondernemingsnummer: 4264312744
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Slootmans E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Slootmans E
(Get full report from official database of BE for Slootmans E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Slootmans E
Addition kinds of activities for Slootmans E

1629. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
39991201. Badges, metaal: politieagenten, brandweerlieden, enz. | Badges, metal: policemen, firemen, etc.
62110302. Minerale royalties dealers | Mineral royalties dealers
80930102. Ontgiftingscentrum, polikliniek | Detoxification center, outpatient

Werken bij Slootmans E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Slootmans E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Slootmans E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Slootmans E. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Werkplaatsverantwoordelijke 2 ploegen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkplaatsverantwoordelijke heb je volgende taken: Je bent verantwoordelijk voor beheer en organisatie van de werkplaats Je verleent een optimale service naar klanten en techniekers Je ziet toe op de orde en netheid in de werkplaats Je doet de administratieve opvolging Je bestelt en volgt op in samenwerking met het onderdelenmagazijn Je behandelt dossiers met experten Je behandelt eventuele klachten

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • student September (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn zeer dringend op zoek naar een student minimum bachelor niveau voor de maand september. administratieve taken

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

Zoek naar antwoorden van Slootmans E in sociale netwerken
Look for responds of Slootmans E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Slootmans E. Laat een reactie achter voor Slootmans E. Slootmans E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Slootmans E. Leave a respond for Slootmans E. Slootmans E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Slootmans E op de google maps. Adres en contacten Slootmans E
Location of Slootmans E on the google maps. Address and contacts of Slootmans E

Andere gerelateerde bedrijven als come Slootmans E Slootmans E: 'T PAARDJE | DEKEYSER JOS | Applied Promotions Intermed NV | MARC BOUSSEMAERE | THE BODY SHOP

Other related companies as Slootmans E: 'T PAARDJE | DEKEYSER JOS | Applied Promotions Intermed NV | MARC BOUSSEMAERE | THE BODY SHOP

Slootmans E is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is Slootmans E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03997619628. Het bedrijf Slootmans E bevindt zich op het adres: Clemenceaustraat 104 2860 Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Slootmans E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Slootmans E is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Slootmans E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Slootmans E, openstaande posities, locatie van Slootmans E op de kaart.

Slootmans E is a company, that was registered 1991 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is Slootmans E, company assigned to the tax number BE03997619628. The company Slootmans E is located at the address: Clemenceaustraat 104 2860 Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Slootmans E were not found.
The main activity of Slootmans E is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Slootmans E is not available. You also can look at reviews of Slootmans E, open positions, location of Slootmans E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Slootmans E, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Slootmans E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Slootmans E, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Slootmans E, employees, financial statistics.