JARDIN DES HELLENES

Contactgegevens JARDIN DES HELLENES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JARDIN DES HELLENES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JARDIN DES HELLENES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE DU DUC 41; 1170; BRUXELLES-WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26606738 (+32-26606738) 26606738 (+32-26606738)

Fax (fax): +32 (2) 431-36-79 +32 (2) 431-36-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JARDIN DES HELLENES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JARDIN DES HELLENES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JARDIN DES HELLENES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JARDIN DES HELLENES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JARDIN DES HELLENES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JARDIN DES HELLENES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JARDIN DES HELLENES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JARDIN DES HELLENES
Products information JARDIN DES HELLENES

BTW identificatienummer (tax): BE07430572509
Ondernemingsnummer: 3437866210
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grecque. Types de Repas: Lunch,Menus,D?ner. Aménagements & Services: Cave à Vin,Terrasse,Jardin,Parking,Zones Non Fumeurs. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Enfants Admis,Service Traiteur,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JARDIN DES HELLENES
(Get full report from official database of BE for JARDIN DES HELLENES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JARDIN DES HELLENES
Addition kinds of activities for JARDIN DES HELLENES

503101. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
09199901. Gekweekte parelproductie | Cultured pearl production
17519901. Aanhangsel aannemer | Framing contractor
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
22810305. Wool garen, gesponnen | Wool yarn, spun
28419900. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
47839902. Crating goederen voor verzending | Crating goods for shipping

Werken bij JARDIN DES HELLENES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JARDIN DES HELLENES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JARDIN DES HELLENES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JARDIN DES HELLENES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van JARDIN DES HELLENES in sociale netwerken
Look for responds of JARDIN DES HELLENES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JARDIN DES HELLENES. Laat een reactie achter voor JARDIN DES HELLENES. JARDIN DES HELLENES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JARDIN DES HELLENES. Leave a respond for JARDIN DES HELLENES. JARDIN DES HELLENES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JARDIN DES HELLENES op de google maps. Adres en contacten JARDIN DES HELLENES
Location of JARDIN DES HELLENES on the google maps. Address and contacts of JARDIN DES HELLENES

Andere gerelateerde bedrijven als come JARDIN DES HELLENES JARDIN DES HELLENES: GAM & LA CHAPELLE STUDIOS | Ronnie-Sport | ROELS | VAN LOOVEREN | Ren茅

Other related companies as JARDIN DES HELLENES: GAM & LA CHAPELLE STUDIOS | Ronnie-Sport | ROELS | VAN LOOVEREN | Ren茅

JARDIN DES HELLENES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JARDIN DES HELLENES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07430572509. Het bedrijf JARDIN DES HELLENES bevindt zich op het adres: DR?VE DU DUC 41; 1170; BRUXELLES-WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 462,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grecque. Types de Repas: Lunch,Menus,D?ner. Aménagements & Services: Cave à Vin,Terrasse,Jardin,Parking,Zones Non Fumeurs. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Enfants Admis,Service Traiteur,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
De hoofdactiviteit van JARDIN DES HELLENES is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JARDIN DES HELLENES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JARDIN DES HELLENES, openstaande posities, locatie van JARDIN DES HELLENES op de kaart.

JARDIN DES HELLENES is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JARDIN DES HELLENES, company assigned to the tax number BE07430572509. The company JARDIN DES HELLENES is located at the address: DR?VE DU DUC 41; 1170; BRUXELLES-WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 462,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grecque. Types de Repas: Lunch,Menus,D?ner. Aménagements & Services: Cave à Vin,Terrasse,Jardin,Parking,Zones Non Fumeurs. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Enfants Admis,Service Traiteur,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
The main activity of JARDIN DES HELLENES is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JARDIN DES HELLENES is not available. You also can look at reviews of JARDIN DES HELLENES, open positions, location of JARDIN DES HELLENES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JARDIN DES HELLENES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JARDIN DES HELLENES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JARDIN DES HELLENES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JARDIN DES HELLENES, employees, financial statistics.