HET BOURGONDISCH KRUIS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • HET BOURGONDISCH KRUIS
Private companiesUnited States Postal Service • HET BOURGONDISCH KRUIS

Contactgegevens HET BOURGONDISCH KRUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET BOURGONDISCH KRUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET BOURGONDISCH KRUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAPENPLAATS 18; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 56615525 (+32-56615525) 56615525 (+32-56615525)

Fax (fax): +32 (53) 754-81-34 +32 (53) 754-81-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET BOURGONDISCH KRUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET BOURGONDISCH KRUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET BOURGONDISCH KRUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET BOURGONDISCH KRUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET BOURGONDISCH KRUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET BOURGONDISCH KRUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET BOURGONDISCH KRUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET BOURGONDISCH KRUIS
Products information HET BOURGONDISCH KRUIS

BTW identificatienummer (tax): BE08329803466
Ondernemingsnummer: 2994567871
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET BOURGONDISCH KRUIS
(Get full report from official database of BE for HET BOURGONDISCH KRUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET BOURGONDISCH KRUIS
Addition kinds of activities for HET BOURGONDISCH KRUIS

201504. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
799700. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
20220101. Dips, op basis van kaas | Dips, cheese-based
22410102. Hoedband stoffen | Hat band fabrics
72180203. Industriële uniforme levering | Industrial uniform supply
87330202. Economisch onderzoek, niet-commercieel | Economic research, noncommercial

Werken bij HET BOURGONDISCH KRUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET BOURGONDISCH KRUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET BOURGONDISCH KRUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET BOURGONDISCH KRUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

Zoek naar antwoorden van HET BOURGONDISCH KRUIS in sociale netwerken
Look for responds of HET BOURGONDISCH KRUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET BOURGONDISCH KRUIS. Laat een reactie achter voor HET BOURGONDISCH KRUIS. HET BOURGONDISCH KRUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET BOURGONDISCH KRUIS. Leave a respond for HET BOURGONDISCH KRUIS. HET BOURGONDISCH KRUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET BOURGONDISCH KRUIS op de google maps. Adres en contacten HET BOURGONDISCH KRUIS
Location of HET BOURGONDISCH KRUIS on the google maps. Address and contacts of HET BOURGONDISCH KRUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HET BOURGONDISCH KRUIS HET BOURGONDISCH KRUIS: Gilberte | VAN HESSEN | Drumstore Piens | Smulhuisje ('t) | Flaronis sa

Other related companies as HET BOURGONDISCH KRUIS: Gilberte | VAN HESSEN | Drumstore Piens | Smulhuisje ('t) | Flaronis sa

HET BOURGONDISCH KRUIS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET BOURGONDISCH KRUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08329803466. Het bedrijf HET BOURGONDISCH KRUIS bevindt zich op het adres: WAPENPLAATS 18; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van HET BOURGONDISCH KRUIS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET BOURGONDISCH KRUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET BOURGONDISCH KRUIS, openstaande posities, locatie van HET BOURGONDISCH KRUIS op de kaart.

HET BOURGONDISCH KRUIS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET BOURGONDISCH KRUIS, company assigned to the tax number BE08329803466. The company HET BOURGONDISCH KRUIS is located at the address: WAPENPLAATS 18; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of HET BOURGONDISCH KRUIS is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HET BOURGONDISCH KRUIS is not available. You also can look at reviews of HET BOURGONDISCH KRUIS, open positions, location of HET BOURGONDISCH KRUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET BOURGONDISCH KRUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET BOURGONDISCH KRUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET BOURGONDISCH KRUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET BOURGONDISCH KRUIS, employees, financial statistics.