GLACIER CHEZ MARTHE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • GLACIER CHEZ MARTHE
Private companiesRailroad Transportation • GLACIER CHEZ MARTHE

Contactgegevens GLACIER CHEZ MARTHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLACIER CHEZ MARTHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLACIER CHEZ MARTHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU ONZE NOVEMBRE 13-14; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71742446 (+32-71742446) 71742446 (+32-71742446)

Fax (fax): +32 (4) 768-74-39 +32 (4) 768-74-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLACIER CHEZ MARTHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLACIER CHEZ MARTHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLACIER CHEZ MARTHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLACIER CHEZ MARTHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLACIER CHEZ MARTHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLACIER CHEZ MARTHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLACIER CHEZ MARTHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLACIER CHEZ MARTHE
Products information GLACIER CHEZ MARTHE

BTW identificatienummer (tax): BE06998809814
Ondernemingsnummer: 3986083984
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLACIER CHEZ MARTHE
(Get full report from official database of BE for GLACIER CHEZ MARTHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLACIER CHEZ MARTHE
Addition kinds of activities for GLACIER CHEZ MARTHE

20410204. Pizzadeeg, bereid | Pizza dough, prepared
20870207. Poeders, drinken | Powders, drink
51120103. Inkt | Writing ink
51310206. Millinery levert | Millinery supplies
51360102. Handschoenen, mannen en jongens ' | Gloves, men's and boys'

Werken bij GLACIER CHEZ MARTHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLACIER CHEZ MARTHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLACIER CHEZ MARTHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLACIER CHEZ MARTHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • onderhoudstechnieker (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    herstellen van machines onderhouden van machines reinigen van toestellen

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van GLACIER CHEZ MARTHE in sociale netwerken
Look for responds of GLACIER CHEZ MARTHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLACIER CHEZ MARTHE. Laat een reactie achter voor GLACIER CHEZ MARTHE. GLACIER CHEZ MARTHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLACIER CHEZ MARTHE. Leave a respond for GLACIER CHEZ MARTHE. GLACIER CHEZ MARTHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLACIER CHEZ MARTHE op de google maps. Adres en contacten GLACIER CHEZ MARTHE
Location of GLACIER CHEZ MARTHE on the google maps. Address and contacts of GLACIER CHEZ MARTHE

Andere gerelateerde bedrijven als come GLACIER CHEZ MARTHE GLACIER CHEZ MARTHE: VINCENT BRICHAUD | Menuiserie Soulet SPRL | D'Haenens Henri | Oldenhove Michel | WOLFGANG KISTEMANN

Other related companies as GLACIER CHEZ MARTHE: VINCENT BRICHAUD | Menuiserie Soulet SPRL | D'Haenens Henri | Oldenhove Michel | WOLFGANG KISTEMANN

GLACIER CHEZ MARTHE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLACIER CHEZ MARTHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06998809814. Het bedrijf GLACIER CHEZ MARTHE bevindt zich op het adres: PLACE DU ONZE NOVEMBRE 13-14; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier..
De hoofdactiviteit van GLACIER CHEZ MARTHE is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLACIER CHEZ MARTHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLACIER CHEZ MARTHE, openstaande posities, locatie van GLACIER CHEZ MARTHE op de kaart.

GLACIER CHEZ MARTHE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLACIER CHEZ MARTHE, company assigned to the tax number BE06998809814. The company GLACIER CHEZ MARTHE is located at the address: PLACE DU ONZE NOVEMBRE 13-14; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier..
The main activity of GLACIER CHEZ MARTHE is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GLACIER CHEZ MARTHE is not available. You also can look at reviews of GLACIER CHEZ MARTHE, open positions, location of GLACIER CHEZ MARTHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLACIER CHEZ MARTHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLACIER CHEZ MARTHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLACIER CHEZ MARTHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLACIER CHEZ MARTHE, employees, financial statistics.