DEN EIK

Contactgegevens DEN EIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEN EIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEN EIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 14; 2235; HULSHOUT, België

Telefoon (phone): 16698906 (+32-16698906) 16698906 (+32-16698906)

Fax (fax): +32 (16) 889-91-30 +32 (16) 889-91-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEN EIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEN EIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEN EIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEN EIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEN EIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEN EIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEN EIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEN EIK
Products information DEN EIK

BTW identificatienummer (tax): BE04597198486
Ondernemingsnummer: 9485839843
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 656,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Aménagements & Services: Jardin.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEN EIK
(Get full report from official database of BE for DEN EIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEN EIK
Addition kinds of activities for DEN EIK

2035. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
01810200. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
26790000. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
28190915. Kwikverbindingen of zouten, anorganisch | Mercury compounds or salts, inorganic
28210302. Cellulose nitraat | Cellulose nitrate
28349912. Water, steriel: voor injecties | Water, sterile: for injections
51699901. zuren | Acids
73899964. Product endorsement service | Product endorsement service

Werken bij DEN EIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEN EIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEN EIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEN EIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

Zoek naar antwoorden van DEN EIK in sociale netwerken
Look for responds of DEN EIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEN EIK. Laat een reactie achter voor DEN EIK. DEN EIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEN EIK. Leave a respond for DEN EIK. DEN EIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEN EIK op de google maps. Adres en contacten DEN EIK
Location of DEN EIK on the google maps. Address and contacts of DEN EIK

Andere gerelateerde bedrijven als come DEN EIK DEN EIK: JAN DE BLEECKER | Deikras BVBA | ERNEST VAN DEN BOSSCHE | MEUBELEN MAES GEBRS | J.C. VERDUYCKT

Other related companies as DEN EIK: JAN DE BLEECKER | Deikras BVBA | ERNEST VAN DEN BOSSCHE | MEUBELEN MAES GEBRS | J.C. VERDUYCKT

DEN EIK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEN EIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04597198486. Het bedrijf DEN EIK bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 14; 2235; HULSHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 656,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Aménagements & Services: Jardin..
De hoofdactiviteit van DEN EIK is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEN EIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEN EIK, openstaande posities, locatie van DEN EIK op de kaart.

DEN EIK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEN EIK, company assigned to the tax number BE04597198486. The company DEN EIK is located at the address: STATIONSSTRAAT 14; 2235; HULSHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 656,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Aménagements & Services: Jardin..
The main activity of DEN EIK is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEN EIK is not available. You also can look at reviews of DEN EIK, open positions, location of DEN EIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEN EIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEN EIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEN EIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEN EIK, employees, financial statistics.