Keppenne Menuiserie SA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Keppenne Menuiserie SA
Private companiesUnited States Postal Service • Keppenne Menuiserie SA

Contactgegevens Keppenne Menuiserie SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Keppenne Menuiserie SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Keppenne Menuiserie SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Romaine 79 4360 Oreye, België

Telefoon (phone): +32 (53) 589-65-65 +32 (53) 589-65-65

Fax (fax): +32 (9) 266-15-17 +32 (9) 266-15-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Keppenne Menuiserie SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Keppenne Menuiserie SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Keppenne Menuiserie SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Keppenne Menuiserie SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Keppenne Menuiserie SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Keppenne Menuiserie SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Keppenne Menuiserie SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Keppenne Menuiserie SA
Products information Keppenne Menuiserie SA

BTW identificatienummer (tax): BE07563781738
Ondernemingsnummer: 2759185791
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Keppenne Menuiserie SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Keppenne Menuiserie SA
(Get full report from official database of BE for Keppenne Menuiserie SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Keppenne Menuiserie SA
Addition kinds of activities for Keppenne Menuiserie SA

259102. Raamgordijnen | Window blinds
265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
07510403. Stamboom record diensten, vee | Pedigree record services, livestock
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
34129901. Vaten, verzending: metaal | Barrels, shipping: metal
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment

Werken bij Keppenne Menuiserie SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Keppenne Menuiserie SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Keppenne Menuiserie SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Keppenne Menuiserie SA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

Zoek naar antwoorden van Keppenne Menuiserie SA in sociale netwerken
Look for responds of Keppenne Menuiserie SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Keppenne Menuiserie SA. Laat een reactie achter voor Keppenne Menuiserie SA. Keppenne Menuiserie SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Keppenne Menuiserie SA. Leave a respond for Keppenne Menuiserie SA. Keppenne Menuiserie SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Keppenne Menuiserie SA op de google maps. Adres en contacten Keppenne Menuiserie SA
Location of Keppenne Menuiserie SA on the google maps. Address and contacts of Keppenne Menuiserie SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Keppenne Menuiserie SA Keppenne Menuiserie SA: INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV | MARCOM | VINCIANE VAN DELFT | RONY PARQUIN | STEVENS

Other related companies as Keppenne Menuiserie SA: INTRUM JUSTITIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES NV | MARCOM | VINCIANE VAN DELFT | RONY PARQUIN | STEVENS

Keppenne Menuiserie SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Keppenne Menuiserie SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07563781738. Het bedrijf Keppenne Menuiserie SA bevindt zich op het adres: Chaussée Romaine 79 4360 Oreye. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Keppenne Menuiserie SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Keppenne Menuiserie SA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Keppenne Menuiserie SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Keppenne Menuiserie SA, openstaande posities, locatie van Keppenne Menuiserie SA op de kaart.

Keppenne Menuiserie SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Keppenne Menuiserie SA, company assigned to the tax number BE07563781738. The company Keppenne Menuiserie SA is located at the address: Chaussée Romaine 79 4360 Oreye. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Keppenne Menuiserie SA were not found.
The main activity of Keppenne Menuiserie SA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Keppenne Menuiserie SA is not available. You also can look at reviews of Keppenne Menuiserie SA, open positions, location of Keppenne Menuiserie SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Keppenne Menuiserie SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Keppenne Menuiserie SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Keppenne Menuiserie SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Keppenne Menuiserie SA, employees, financial statistics.