AU PETIT NOEUF GOURMAND

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • AU PETIT NOEUF GOURMAND
Private companiesFurniture and Fixtures • AU PETIT NOEUF GOURMAND

Contactgegevens AU PETIT NOEUF GOURMAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU PETIT NOEUF GOURMAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU PETIT NOEUF GOURMAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV DES CELTES 9; 1040; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27357599 (+32-27357599) 27357599 (+32-27357599)

Fax (fax): +32 (53) 321-28-11 +32 (53) 321-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU PETIT NOEUF GOURMAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU PETIT NOEUF GOURMAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU PETIT NOEUF GOURMAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU PETIT NOEUF GOURMAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU PETIT NOEUF GOURMAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU PETIT NOEUF GOURMAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU PETIT NOEUF GOURMAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU PETIT NOEUF GOURMAND
Products information AU PETIT NOEUF GOURMAND

BTW identificatienummer (tax): BE03256042480
Ondernemingsnummer: 1083770751
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Belge. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars,Crêperie. Types de Repas: Lunch,Petit Déjeuner,Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Zones Non Fumeurs. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Service Traiteur,Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU PETIT NOEUF GOURMAND
(Get full report from official database of BE for AU PETIT NOEUF GOURMAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU PETIT NOEUF GOURMAND
Addition kinds of activities for AU PETIT NOEUF GOURMAND

5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
289903. Gelatine | Gelatin
13110202. Coal vloeibaarmaking | Coal liquefaction
24119904. Stumping voor terpentijn of poeder productie | Stumping for turpentine or powder manufacturing
39491304. Lacrosse apparatuur en benodigdheden, algemeen | Lacrosse equipment and supplies, general
80599901. Convalescent huis | Convalescent home

Werken bij AU PETIT NOEUF GOURMAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU PETIT NOEUF GOURMAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU PETIT NOEUF GOURMAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU PETIT NOEUF GOURMAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van AU PETIT NOEUF GOURMAND in sociale netwerken
Look for responds of AU PETIT NOEUF GOURMAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU PETIT NOEUF GOURMAND. Laat een reactie achter voor AU PETIT NOEUF GOURMAND. AU PETIT NOEUF GOURMAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU PETIT NOEUF GOURMAND. Leave a respond for AU PETIT NOEUF GOURMAND. AU PETIT NOEUF GOURMAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU PETIT NOEUF GOURMAND op de google maps. Adres en contacten AU PETIT NOEUF GOURMAND
Location of AU PETIT NOEUF GOURMAND on the google maps. Address and contacts of AU PETIT NOEUF GOURMAND

Andere gerelateerde bedrijven als come AU PETIT NOEUF GOURMAND AU PETIT NOEUF GOURMAND: FLCOSELOG SA | HUIS NORE | Van Den Bossche P | SERGENT MAJOR | MEUBELEN COLPAERT

Other related companies as AU PETIT NOEUF GOURMAND: FLCOSELOG SA | HUIS NORE | Van Den Bossche P | SERGENT MAJOR | MEUBELEN COLPAERT

AU PETIT NOEUF GOURMAND is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU PETIT NOEUF GOURMAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03256042480. Het bedrijf AU PETIT NOEUF GOURMAND bevindt zich op het adres: AV DES CELTES 9; 1040; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Belge. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars,Crêperie. Types de Repas: Lunch,Petit Déjeuner,Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Zones Non Fumeurs. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Service Traiteur,Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
De hoofdactiviteit van AU PETIT NOEUF GOURMAND is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU PETIT NOEUF GOURMAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU PETIT NOEUF GOURMAND, openstaande posities, locatie van AU PETIT NOEUF GOURMAND op de kaart.

AU PETIT NOEUF GOURMAND is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU PETIT NOEUF GOURMAND, company assigned to the tax number BE03256042480. The company AU PETIT NOEUF GOURMAND is located at the address: AV DES CELTES 9; 1040; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Belge. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars,Crêperie. Types de Repas: Lunch,Petit Déjeuner,Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Zones Non Fumeurs. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Service Traiteur,Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
The main activity of AU PETIT NOEUF GOURMAND is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AU PETIT NOEUF GOURMAND is not available. You also can look at reviews of AU PETIT NOEUF GOURMAND, open positions, location of AU PETIT NOEUF GOURMAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU PETIT NOEUF GOURMAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU PETIT NOEUF GOURMAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU PETIT NOEUF GOURMAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU PETIT NOEUF GOURMAND, employees, financial statistics.