AU FIEF D'AUCLAIN

Contactgegevens AU FIEF D'AUCLAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU FIEF D'AUCLAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU FIEF D'AUCLAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MALADRERIE 30; 6830; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61466518 (+32-61466518) 61466518 (+32-61466518)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU FIEF D'AUCLAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU FIEF D'AUCLAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU FIEF D'AUCLAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU FIEF D'AUCLAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU FIEF D'AUCLAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU FIEF D'AUCLAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU FIEF D'AUCLAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU FIEF D'AUCLAIN
Products information AU FIEF D'AUCLAIN

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU FIEF D'AUCLAIN
(Get full report from official database of BE for AU FIEF D'AUCLAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU FIEF D'AUCLAIN
Addition kinds of activities for AU FIEF D'AUCLAIN

202299. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
14810102. Mijnverkenning, nonmetallic mineralen | Mine exploration, nonmetallic minerals
20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
28139906. Neon | Neon
67999902. Beveiligingsspeculanten voor eigen rekening | Security speculators for own account
73349903. Multigraphing | Multigraphing

Werken bij AU FIEF D'AUCLAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU FIEF D'AUCLAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU FIEF D'AUCLAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU FIEF D'AUCLAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

Zoek naar antwoorden van AU FIEF D'AUCLAIN in sociale netwerken
Look for responds of AU FIEF D'AUCLAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU FIEF D'AUCLAIN. Laat een reactie achter voor AU FIEF D'AUCLAIN. AU FIEF D'AUCLAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU FIEF D'AUCLAIN. Leave a respond for AU FIEF D'AUCLAIN. AU FIEF D'AUCLAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU FIEF D'AUCLAIN op de google maps. Adres en contacten AU FIEF D'AUCLAIN
Location of AU FIEF D'AUCLAIN on the google maps. Address and contacts of AU FIEF D'AUCLAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come AU FIEF D'AUCLAIN AU FIEF D'AUCLAIN: FLSOSAFA SPRL | ASLK-CGER Bank | Roosen Belgi? NV | TRANSBEL | ADAPTEC

Other related companies as AU FIEF D'AUCLAIN: FLSOSAFA SPRL | ASLK-CGER Bank | Roosen Belgi? NV | TRANSBEL | ADAPTEC

AU FIEF D'AUCLAIN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU FIEF D'AUCLAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf AU FIEF D'AUCLAIN bevindt zich op het adres: RUE DE LA MALADRERIE 30; 6830; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van AU FIEF D'AUCLAIN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU FIEF D'AUCLAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU FIEF D'AUCLAIN, openstaande posities, locatie van AU FIEF D'AUCLAIN op de kaart.

AU FIEF D'AUCLAIN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU FIEF D'AUCLAIN, company assigned to the tax number BE02009368896. The company AU FIEF D'AUCLAIN is located at the address: RUE DE LA MALADRERIE 30; 6830; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of AU FIEF D'AUCLAIN is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AU FIEF D'AUCLAIN is not available. You also can look at reviews of AU FIEF D'AUCLAIN, open positions, location of AU FIEF D'AUCLAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU FIEF D'AUCLAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU FIEF D'AUCLAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU FIEF D'AUCLAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU FIEF D'AUCLAIN, employees, financial statistics.