AQUARIUS

Contactgegevens AQUARIUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUARIUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUARIUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LIMBURG STIRUM 101; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24610006 (+32-24610006) 24610006 (+32-24610006)

Fax (fax): +32 (81) 723-14-39 +32 (81) 723-14-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUARIUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUARIUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUARIUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUARIUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUARIUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUARIUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUARIUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUARIUS
Products information AQUARIUS

BTW identificatienummer (tax): BE02621032714
Ondernemingsnummer: 2760284423
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Belge. Petite Restauration & Tearooms: Glacier. Types de Repas: Menus,Lunch. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique,Brasserie. Services: Chiens Admis,Service Traiteur,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUARIUS
(Get full report from official database of BE for AQUARIUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUARIUS
Addition kinds of activities for AQUARIUS

2512. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
16290402. Landwinning | Land reclamation
17110103. Reparatie en onderhoud van verwarmingssystemen | Heating systems repair and maintenance
17110402. Proces leidingen aannemer | Process piping contractor
34290401. Vliegtuigen hardware | Aircraft hardware
36340310. Verwarmingstoestellen, elektrisch (stralingshitte): plint of muur | Heating units, electric (radiant heat): baseboard or wall
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij AQUARIUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUARIUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUARIUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUARIUS. Looking for open vacancies in other companies

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

Zoek naar antwoorden van AQUARIUS in sociale netwerken
Look for responds of AQUARIUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUARIUS. Laat een reactie achter voor AQUARIUS. AQUARIUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUARIUS. Leave a respond for AQUARIUS. AQUARIUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUARIUS op de google maps. Adres en contacten AQUARIUS
Location of AQUARIUS on the google maps. Address and contacts of AQUARIUS

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUARIUS AQUARIUS: FREQUENCE PLUS | Fondalux SA | COIFFURE NICOLE | V.K. AKKERS MIDDELBURG | Melpa bvba

Other related companies as AQUARIUS: FREQUENCE PLUS | Fondalux SA | COIFFURE NICOLE | V.K. AKKERS MIDDELBURG | Melpa bvba

AQUARIUS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUARIUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02621032714. Het bedrijf AQUARIUS bevindt zich op het adres: AVENUE DE LIMBURG STIRUM 101; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Belge. Petite Restauration & Tearooms: Glacier. Types de Repas: Menus,Lunch. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique,Brasserie. Services: Chiens Admis,Service Traiteur,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
De hoofdactiviteit van AQUARIUS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUARIUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUARIUS, openstaande posities, locatie van AQUARIUS op de kaart.

AQUARIUS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AQUARIUS, company assigned to the tax number BE02621032714. The company AQUARIUS is located at the address: AVENUE DE LIMBURG STIRUM 101; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Belge. Petite Restauration & Tearooms: Glacier. Types de Repas: Menus,Lunch. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique,Brasserie. Services: Chiens Admis,Service Traiteur,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
The main activity of AQUARIUS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUARIUS is not available. You also can look at reviews of AQUARIUS, open positions, location of AQUARIUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUARIUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUARIUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUARIUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUARIUS, employees, financial statistics.