AC RESTAURANT

Contactgegevens AC RESTAURANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC RESTAURANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC RESTAURANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUTOSTRADE E411 - BRUSSEL-NAMEN; 1301; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10410065 (+32-10410065) 10410065 (+32-10410065)

Fax (fax): +32 (55) 336-67-38 +32 (55) 336-67-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC RESTAURANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC RESTAURANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC RESTAURANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC RESTAURANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC RESTAURANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC RESTAURANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC RESTAURANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC RESTAURANT
Products information AC RESTAURANT

BTW identificatienummer (tax): BE03992675781
Ondernemingsnummer: 3343109130
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in AC RESTAURANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC RESTAURANT
(Get full report from official database of BE for AC RESTAURANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC RESTAURANT
Addition kinds of activities for AC RESTAURANT

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
8741. Management diensten | Management services
083101. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
31719901. Handtassen, vrouwen | Handbags, women's
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
51990702. Wedstrijden | Matches
76992502. Fontein reparatie | Fountain repair
79990802. Bridge club, niet-lidmaatschap | Bridge club, non-membership
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation
89991002. Informatiebureau | Information bureau

Werken bij AC RESTAURANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC RESTAURANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC RESTAURANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC RESTAURANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van AC RESTAURANT in sociale netwerken
Look for responds of AC RESTAURANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC RESTAURANT. Laat een reactie achter voor AC RESTAURANT. AC RESTAURANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC RESTAURANT. Leave a respond for AC RESTAURANT. AC RESTAURANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC RESTAURANT op de google maps. Adres en contacten AC RESTAURANT
Location of AC RESTAURANT on the google maps. Address and contacts of AC RESTAURANT

Andere gerelateerde bedrijven als come AC RESTAURANT AC RESTAURANT: Beautiful | FOURNIER B | VAN STEERTEGHEM THEO | P.P. VAN GEHUCHTEN | MEDICOM SPRL

Other related companies as AC RESTAURANT: Beautiful | FOURNIER B | VAN STEERTEGHEM THEO | P.P. VAN GEHUCHTEN | MEDICOM SPRL

AC RESTAURANT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC RESTAURANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03992675781. Het bedrijf AC RESTAURANT bevindt zich op het adres: AUTOSTRADE E411 - BRUSSEL-NAMEN; 1301; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in AC RESTAURANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AC RESTAURANT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC RESTAURANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC RESTAURANT, openstaande posities, locatie van AC RESTAURANT op de kaart.

AC RESTAURANT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC RESTAURANT, company assigned to the tax number BE03992675781. The company AC RESTAURANT is located at the address: AUTOSTRADE E411 - BRUSSEL-NAMEN; 1301; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. Products created in AC RESTAURANT were not found.
The main activity of AC RESTAURANT is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AC RESTAURANT is not available. You also can look at reviews of AC RESTAURANT, open positions, location of AC RESTAURANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC RESTAURANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC RESTAURANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC RESTAURANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC RESTAURANT, employees, financial statistics.