'T ZILTE

Contactgegevens 'T ZILTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T ZILTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T ZILTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARTELARENSTRAAT 74; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14322433 (+32-14322433) 14322433 (+32-14322433)

Fax (fax): +32 (87) 714-35-41 +32 (87) 714-35-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T ZILTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T ZILTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T ZILTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T ZILTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T ZILTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T ZILTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T ZILTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T ZILTE
Products information 'T ZILTE

BTW identificatienummer (tax): BE08239440917
Ondernemingsnummer: 2657012939
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 879,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

franse inventieve keuken .^^Gamme de prix: 37 - 50 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens,Lunch,Menus Diététiques,Plats Végétaliens,Menus,D?ner. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Jardin,Parking,Assortiment de Cigares de Marque,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Chiens Admis,Vente de Cigarettes,Enfants Admis.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T ZILTE
(Get full report from official database of BE for 'T ZILTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T ZILTE
Addition kinds of activities for 'T ZILTE

1021. Koperertsen | Copper ores
4939. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
6553. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
44899903. Bezienswaardigheden boten | Sightseeing boats
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school

Werken bij 'T ZILTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T ZILTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T ZILTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T ZILTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van 'T ZILTE in sociale netwerken
Look for responds of 'T ZILTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T ZILTE. Laat een reactie achter voor 'T ZILTE. 'T ZILTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T ZILTE. Leave a respond for 'T ZILTE. 'T ZILTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T ZILTE op de google maps. Adres en contacten 'T ZILTE
Location of 'T ZILTE on the google maps. Address and contacts of 'T ZILTE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T ZILTE 'T ZILTE: PHILIPS BELGIUM | BÉTON-RÉSINE SPRL | 'T VLINDERKE | BUREAU DECLERCQ | Bechet M

Other related companies as 'T ZILTE: PHILIPS BELGIUM | BÉTON-RÉSINE SPRL | 'T VLINDERKE | BUREAU DECLERCQ | Bechet M

'T ZILTE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T ZILTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08239440917. Het bedrijf 'T ZILTE bevindt zich op het adres: MARTELARENSTRAAT 74; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 879,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn franse inventieve keuken .^^Gamme de prix: 37 - 50 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens,Lunch,Menus Diététiques,Plats Végétaliens,Menus,D?ner. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Jardin,Parking,Assortiment de Cigares de Marque,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Chiens Admis,Vente de Cigarettes,Enfants Admis..
De hoofdactiviteit van 'T ZILTE is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T ZILTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T ZILTE, openstaande posities, locatie van 'T ZILTE op de kaart.

'T ZILTE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T ZILTE, company assigned to the tax number BE08239440917. The company 'T ZILTE is located at the address: MARTELARENSTRAAT 74; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 879,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are franse inventieve keuken .^^Gamme de prix: 37 - 50 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens,Lunch,Menus Diététiques,Plats Végétaliens,Menus,D?ner. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Jardin,Parking,Assortiment de Cigares de Marque,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Chiens Admis,Vente de Cigarettes,Enfants Admis..
The main activity of 'T ZILTE is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T ZILTE is not available. You also can look at reviews of 'T ZILTE, open positions, location of 'T ZILTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T ZILTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T ZILTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T ZILTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T ZILTE, employees, financial statistics.