'T SEEL

Contactgegevens 'T SEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T SEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T SEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMMERDRIES 16; 2250; OLEN, België

Telefoon (phone): 14217408 (+32-14217408) 14217408 (+32-14217408)

Fax (fax): +32 (13) 141-22-65 +32 (13) 141-22-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T SEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T SEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T SEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T SEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T SEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T SEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T SEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T SEEL
Products information 'T SEEL

BTW identificatienummer (tax): BE07199035644
Ondernemingsnummer: 9794830322
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T SEEL
(Get full report from official database of BE for 'T SEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T SEEL
Addition kinds of activities for 'T SEEL

365299. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
503102. Bouwmaterialen, interieur | Building materials, interior
22110900. Bandages, gaas en chirurgische stoffen, katoen | Bandages, gauzes and surgical fabrics, cotton
26790703. Excelsior, papier: gemaakt van gekocht papier | Excelsior, paper: made from purchased paper
28420104. Drain pijp oplosmiddelen of schoonmakers | Drain pipe solvents or cleaners
38260302. Vloeistofchromatografische instrumenten | Liquid chromatographic instruments
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate
82110102. Katholieke basisschool | Catholic elementary school

Werken bij 'T SEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T SEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T SEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T SEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Westerlo, Veerle-Laakdal, Eindhout (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • CAD Specialist (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    - Uitwerken van projecten tijdens de offerte fase (60%) *Je krijgt een briefing van de internal sales en maakt de technische tekening van het project. *Je stelt technische verbeteringen voor en begeleidt de project managers bij moeilijke projecten. - Uitwerken van maatwerk bij order fase (15%) * Je analyseert elke special om deze op een zo kwalitatieve manier te maken. *Je controleert dit zowel in het ontwerp als in de productiefase *Je werkt specials uit en geeft deze in, in ons ERP (Navision) systeem, zodat deze geproduceerd kunnen worden. - Input voor R&D (5%) *Je houdt bij welke nieuwe producten interessant kunnen zijn voor ons assortiment. *Je zoekt naar verbeterpunten voor ons huidig assortiment. *Maandelijks zit je samen met R&D om je ideeën uit te wisselen. - Verantwoordelijk voor het onderhoud van het CAD pakket. (20%) *Programmeren van VBA en ilogic voor inventor. *Proactief verbeteringen voorstellen en implementeren.

  • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van 'T SEEL in sociale netwerken
Look for responds of 'T SEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T SEEL. Laat een reactie achter voor 'T SEEL. 'T SEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T SEEL. Leave a respond for 'T SEEL. 'T SEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T SEEL op de google maps. Adres en contacten 'T SEEL
Location of 'T SEEL on the google maps. Address and contacts of 'T SEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T SEEL 'T SEEL: COIFFURE ROSETTE | JOSEPH RENAULD | JEUGDHUIS 'T ALIBI-JIP | DMR INTERIEUR | DIRK JANS

Other related companies as 'T SEEL: COIFFURE ROSETTE | JOSEPH RENAULD | JEUGDHUIS 'T ALIBI-JIP | DMR INTERIEUR | DIRK JANS

'T SEEL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T SEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07199035644. Het bedrijf 'T SEEL bevindt zich op het adres: LAMMERDRIES 16; 2250; OLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin..
De hoofdactiviteit van 'T SEEL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T SEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T SEEL, openstaande posities, locatie van 'T SEEL op de kaart.

'T SEEL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T SEEL, company assigned to the tax number BE07199035644. The company 'T SEEL is located at the address: LAMMERDRIES 16; 2250; OLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin..
The main activity of 'T SEEL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T SEEL is not available. You also can look at reviews of 'T SEEL, open positions, location of 'T SEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T SEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T SEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T SEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T SEEL, employees, financial statistics.