'T PLEINTJE

Contactgegevens 'T PLEINTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T PLEINTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T PLEINTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CENTRUMLAAN 38; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89362892 (+32-89362892) 89362892 (+32-89362892)

Fax (fax): +32 (58) 259-43-68 +32 (58) 259-43-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T PLEINTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T PLEINTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T PLEINTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T PLEINTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T PLEINTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T PLEINTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T PLEINTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T PLEINTJE
Products information 'T PLEINTJE

BTW identificatienummer (tax): BE07418212890
Ondernemingsnummer: 5634857177
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T PLEINTJE
(Get full report from official database of BE for 'T PLEINTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T PLEINTJE
Addition kinds of activities for 'T PLEINTJE

326999. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
792201. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
20529903. Communie wafels | Communion wafers
35239902. Liften, boerderij | Elevators, farm
37280504. Tow targets | Tow targets
39520114. Poeders, goud of brons: kunstenaars ' | Powders, gold or bronze: artists'
47290105. Ticket kantoren, transport, nec | Ticket offices, transportation, nec
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled
52110401. Greenhouse kits, geprefabriceerd | Greenhouse kits, prefabricated

Werken bij 'T PLEINTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T PLEINTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T PLEINTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T PLEINTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Koeltechnieker | voltijds | regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij opzoek naar een koeltechnieker. Je staat in voor het installeren van de koelinstallaties (van airco's tot industriële en commerciële koelingsystemen) daarnaast geef je deskundig advies aan klanten over de werking van de installatie Tot slot zorg je voor het onderhoud en de herstellingen aan de koelsystemen

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

Zoek naar antwoorden van 'T PLEINTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T PLEINTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T PLEINTJE. Laat een reactie achter voor 'T PLEINTJE. 'T PLEINTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T PLEINTJE. Leave a respond for 'T PLEINTJE. 'T PLEINTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T PLEINTJE op de google maps. Adres en contacten 'T PLEINTJE
Location of 'T PLEINTJE on the google maps. Address and contacts of 'T PLEINTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T PLEINTJE 'T PLEINTJE: Kelleneers Martine | ARGENTIA | LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils | COIFFURE NORDIC | Lodge (The)

Other related companies as 'T PLEINTJE: Kelleneers Martine | ARGENTIA | LEROY SOMER-DASSY GEORGES & Fils | COIFFURE NORDIC | Lodge (The)

'T PLEINTJE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T PLEINTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07418212890. Het bedrijf 'T PLEINTJE bevindt zich op het adres: CENTRUMLAAN 38; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van 'T PLEINTJE is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T PLEINTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T PLEINTJE, openstaande posities, locatie van 'T PLEINTJE op de kaart.

'T PLEINTJE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T PLEINTJE, company assigned to the tax number BE07418212890. The company 'T PLEINTJE is located at the address: CENTRUMLAAN 38; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of 'T PLEINTJE is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T PLEINTJE is not available. You also can look at reviews of 'T PLEINTJE, open positions, location of 'T PLEINTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T PLEINTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T PLEINTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T PLEINTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T PLEINTJE, employees, financial statistics.