Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW

Contactgegevens Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jozefsdreef 5; 8020; Oostkamp, België

Telefoon (phone): 050 82 20 40 (+32-050 82 20 40) 050 82 20 40 (+32-050 82 20 40)

Fax (fax): 050 82 76 04 (+32-050 82 76 04) 050 82 76 04 (+32-050 82 76 04)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW
Products information Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09478973388
Ondernemingsnummer: 7123229980
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Service residences

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW
(Get full report from official database of BE for Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW
Addition kinds of activities for Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW

7929. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
013400. Ierse aardappelen | Irish potatoes
382907. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
39440201. Elektronische spelmachines, met uitzondering van munten | Electronic game machines, except coin-operated
39440403. Geweren, speelgoed: behalve lucht | Rifles, toy: except air
55719902. Fietsen, gemotoriseerd | Bicycles, motorized

Werken bij Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW in sociale netwerken
Look for responds of Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW. Laat een reactie achter voor Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW. Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW. Leave a respond for Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW. Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW op de google maps. Adres en contacten Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW
Location of Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW on the google maps. Address and contacts of Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW: Daemen Bouwbedrijf BVBA | NATIONALE IMMOBILIERE DE BELGIQUE SPRL | SAILOR ET LULA | VRIJE BASISSCHOOL | HUIS VAN GEERTRUYEN

Other related companies as Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW: Daemen Bouwbedrijf BVBA | NATIONALE IMMOBILIERE DE BELGIQUE SPRL | SAILOR ET LULA | VRIJE BASISSCHOOL | HUIS VAN GEERTRUYEN

Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09478973388. Het bedrijf Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW bevindt zich op het adres: Sint-Jozefsdreef 5; 8020; Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Lijst met producten zijn Service residences.
De hoofdactiviteit van Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW, openstaande posities, locatie van Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW, company assigned to the tax number BE09478973388. The company Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW is located at the address: Sint-Jozefsdreef 5; 8020; Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. List of products are Service residences.
The main activity of Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW is not available. You also can look at reviews of Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW, open positions, location of Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Woon- en Zorgcentrum St.-Jozef VZW, employees, financial statistics.