Woon- & Zorgcentrum St-Eligius

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Woon- & Zorgcentrum St-Eligius
Private companiesFurniture and Fixtures • Woon- & Zorgcentrum St-Eligius

Contactgegevens Woon- & Zorgcentrum St-Eligius: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Woon- & Zorgcentrum St-Eligius: address, phone, fax, email, website, opening hours

Woon- & Zorgcentrum St-Eligius

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Elooistraat 56; 9080; Lochristi (Zeveneken), België

Telefoon (phone): 09 355 69 91 (+32-09 355 69 91) 09 355 69 91 (+32-09 355 69 91)

Fax (fax): 09 355 68 14 (+32-09 355 68 14) 09 355 68 14 (+32-09 355 68 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Woon- & Zorgcentrum St-Eligius: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Woon- & Zorgcentrum St-Eligius"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Woon- & Zorgcentrum St-Eligius"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Woon- & Zorgcentrum St-Eligius, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Woon- & Zorgcentrum St-Eligius. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Woon- & Zorgcentrum St-Eligius, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Woon- & Zorgcentrum St-Eligius. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Woon- & Zorgcentrum St-Eligius
Products information Woon- & Zorgcentrum St-Eligius

BTW identificatienummer (tax): BE07778289794
Ondernemingsnummer: 5229187011
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Woon- & Zorgcentrum St-Eligius zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Woon- & Zorgcentrum St-Eligius
(Get full report from official database of BE for Woon- & Zorgcentrum St-Eligius)

Aanvulling soorten activiteiten voor Woon- & Zorgcentrum St-Eligius
Addition kinds of activities for Woon- & Zorgcentrum St-Eligius

329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
504501. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
50510301. Koper | Copper
67269900. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec
73740100. Computerverwerking | Computer processing services
82490300. Medische opleidingsdiensten | Medical training services

Werken bij Woon- & Zorgcentrum St-Eligius: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Woon- & Zorgcentrum St-Eligius: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Woon- & Zorgcentrum St-Eligius. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Woon- & Zorgcentrum St-Eligius. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Woon- & Zorgcentrum St-Eligius in sociale netwerken
Look for responds of Woon- & Zorgcentrum St-Eligius in social networks

Lees alle opmerkingen voor Woon- & Zorgcentrum St-Eligius. Laat een reactie achter voor Woon- & Zorgcentrum St-Eligius. Woon- & Zorgcentrum St-Eligius bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Woon- & Zorgcentrum St-Eligius. Leave a respond for Woon- & Zorgcentrum St-Eligius. Woon- & Zorgcentrum St-Eligius on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Woon- & Zorgcentrum St-Eligius op de google maps. Adres en contacten Woon- & Zorgcentrum St-Eligius
Location of Woon- & Zorgcentrum St-Eligius on the google maps. Address and contacts of Woon- & Zorgcentrum St-Eligius

Andere gerelateerde bedrijven als come Woon- & Zorgcentrum St-Eligius Woon- & Zorgcentrum St-Eligius: De Smedt et Charlier SA | GARAGE HOSTE | VINCKE | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | BUREAU BOISDEQUIN

Other related companies as Woon- & Zorgcentrum St-Eligius: De Smedt et Charlier SA | GARAGE HOSTE | VINCKE | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | BUREAU BOISDEQUIN

Woon- & Zorgcentrum St-Eligius is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Woon- & Zorgcentrum St-Eligius, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07778289794. Het bedrijf Woon- & Zorgcentrum St-Eligius bevindt zich op het adres: Sint-Elooistraat 56; 9080; Lochristi (Zeveneken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Woon- & Zorgcentrum St-Eligius zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Woon- & Zorgcentrum St-Eligius is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Woon- & Zorgcentrum St-Eligius is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Woon- & Zorgcentrum St-Eligius, openstaande posities, locatie van Woon- & Zorgcentrum St-Eligius op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Woon- & Zorgcentrum St-Eligius is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Woon- & Zorgcentrum St-Eligius, company assigned to the tax number BE07778289794. The company Woon- & Zorgcentrum St-Eligius is located at the address: Sint-Elooistraat 56; 9080; Lochristi (Zeveneken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rest homes. Products created in Woon- & Zorgcentrum St-Eligius were not found.
The main activity of Woon- & Zorgcentrum St-Eligius is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Woon- & Zorgcentrum St-Eligius is not available. You also can look at reviews of Woon- & Zorgcentrum St-Eligius, open positions, location of Woon- & Zorgcentrum St-Eligius on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Woon- & Zorgcentrum St-Eligius, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Woon- & Zorgcentrum St-Eligius, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Woon- & Zorgcentrum St-Eligius, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Woon- & Zorgcentrum St-Eligius, employees, financial statistics.