SINT-JOZEF WZC

Contactgegevens SINT-JOZEF WZC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT-JOZEF WZC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT-JOZEF WZC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leegstraat 17; 9960; Assenede, België

Telefoon (phone): 09 341 91 40; 09 341 91 53; 09 341 91 54 (+32-09 341 91 40; 09 341 91 53; 09 341 91 54) 09 341 91 40; 09 341 91 53; 09 341 91 54 (+32-09 341 91 40; 09 341 91 53; 09 341 91 54)

Fax (fax): 09 341 91 41 (+32-09 341 91 41) 09 341 91 41 (+32-09 341 91 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT-JOZEF WZC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT-JOZEF WZC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT-JOZEF WZC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT-JOZEF WZC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT-JOZEF WZC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT-JOZEF WZC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT-JOZEF WZC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT-JOZEF WZC
Products information SINT-JOZEF WZC

BTW identificatienummer (tax): BE03715820312
Ondernemingsnummer: 5755706787
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Service residences

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT-JOZEF WZC
(Get full report from official database of BE for SINT-JOZEF WZC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT-JOZEF WZC
Addition kinds of activities for SINT-JOZEF WZC

284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
357800. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
399910. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
517200. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
36120102. Besturingstransformatoren | Control transformers
50130111. koppelingen | Clutches
50320602. Kalksteen | Limestone
61639904. Hypotheekmakelaars die leningen regelen, geld gebruiken van anderen | Mortgage brokers arranging for loans, using money of others
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij SINT-JOZEF WZC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT-JOZEF WZC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT-JOZEF WZC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT-JOZEF WZC. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van SINT-JOZEF WZC in sociale netwerken
Look for responds of SINT-JOZEF WZC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT-JOZEF WZC. Laat een reactie achter voor SINT-JOZEF WZC. SINT-JOZEF WZC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT-JOZEF WZC. Leave a respond for SINT-JOZEF WZC. SINT-JOZEF WZC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT-JOZEF WZC op de google maps. Adres en contacten SINT-JOZEF WZC
Location of SINT-JOZEF WZC on the google maps. Address and contacts of SINT-JOZEF WZC

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT-JOZEF WZC SINT-JOZEF WZC: MOERMAN E. & ROELS A. | SQUALES | VANDEZANDE MARC | KEVER CENTER | BURTON JULES

Other related companies as SINT-JOZEF WZC: MOERMAN E. & ROELS A. | SQUALES | VANDEZANDE MARC | KEVER CENTER | BURTON JULES

SINT-JOZEF WZC is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT-JOZEF WZC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03715820312. Het bedrijf SINT-JOZEF WZC bevindt zich op het adres: Leegstraat 17; 9960; Assenede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rest homes. Lijst met producten zijn Service residences.
De hoofdactiviteit van SINT-JOZEF WZC is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT-JOZEF WZC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT-JOZEF WZC, openstaande posities, locatie van SINT-JOZEF WZC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SINT-JOZEF WZC is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT-JOZEF WZC, company assigned to the tax number BE03715820312. The company SINT-JOZEF WZC is located at the address: Leegstraat 17; 9960; Assenede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rest homes. List of products are Service residences.
The main activity of SINT-JOZEF WZC is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT-JOZEF WZC is not available. You also can look at reviews of SINT-JOZEF WZC, open positions, location of SINT-JOZEF WZC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT-JOZEF WZC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT-JOZEF WZC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT-JOZEF WZC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT-JOZEF WZC, employees, financial statistics.