De Clercq Johan BVBA

Contactgegevens De Clercq Johan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Clercq Johan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Clercq Johan BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boswegel 28 9870 Olsene (Zulte), België

Telefoon (phone): +32 (81) 544-28-41 +32 (81) 544-28-41

Fax (fax): +32 (9) 118-46-34 +32 (9) 118-46-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Clercq Johan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Clercq Johan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Clercq Johan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Clercq Johan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Clercq Johan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Clercq Johan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Clercq Johan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Clercq Johan BVBA
Products information De Clercq Johan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03967407226
Ondernemingsnummer: 1634735107
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Clercq Johan BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Clercq Johan BVBA
(Get full report from official database of BE for De Clercq Johan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Clercq Johan BVBA
Addition kinds of activities for De Clercq Johan BVBA

738916. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
20450200. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
33130207. Ferrowolfra | Ferrotungsten
50999909. Portretten | Portraits
73890209. Pijplijn en stroomlijn inspectiedienst | Pipeline and power line inspection service
87420305. Verkoop (inclusief verkoop management) consultant | Sales (including sales management) consultant

Werken bij De Clercq Johan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Clercq Johan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Clercq Johan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Clercq Johan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

 • ETIKETTEERDER (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

 • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

 • Ploegbaas Bekister (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

 • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

 • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

  Regio: BOORSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

 • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ' T PETOETERKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

 • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van De Clercq Johan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Clercq Johan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Clercq Johan BVBA. Laat een reactie achter voor De Clercq Johan BVBA. De Clercq Johan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Clercq Johan BVBA. Leave a respond for De Clercq Johan BVBA. De Clercq Johan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Clercq Johan BVBA op de google maps. Adres en contacten De Clercq Johan BVBA
Location of De Clercq Johan BVBA on the google maps. Address and contacts of De Clercq Johan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Clercq Johan BVBA De Clercq Johan BVBA: KBC | Van den Nieuwenhuizen J | GILBERT GOVAERT | P.C. EDELWEISS ANGLEUR | JEAN-MICHEL DEMARCHE

Other related companies as De Clercq Johan BVBA: KBC | Van den Nieuwenhuizen J | GILBERT GOVAERT | P.C. EDELWEISS ANGLEUR | JEAN-MICHEL DEMARCHE

De Clercq Johan BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Clercq Johan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03967407226. Het bedrijf De Clercq Johan BVBA bevindt zich op het adres: Boswegel 28 9870 Olsene (Zulte). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 435,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Clercq Johan BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Clercq Johan BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Clercq Johan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Clercq Johan BVBA, openstaande posities, locatie van De Clercq Johan BVBA op de kaart.

De Clercq Johan BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Clercq Johan BVBA, company assigned to the tax number BE03967407226. The company De Clercq Johan BVBA is located at the address: Boswegel 28 9870 Olsene (Zulte). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 435,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in De Clercq Johan BVBA were not found.
The main activity of De Clercq Johan BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Clercq Johan BVBA is not available. You also can look at reviews of De Clercq Johan BVBA, open positions, location of De Clercq Johan BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Clercq Johan BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Clercq Johan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Clercq Johan BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Clercq Johan BVBA, employees, financial statistics.