Vandecasteele R BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Vandecasteele R BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • Vandecasteele R BVBA

Contactgegevens Vandecasteele R BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandecasteele R BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandecasteele R BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fleriskotstraat 25B 8431 Wilskerke (Middelkerke), België

Telefoon (phone): +32 (84) 329-51-76 +32 (84) 329-51-76

Fax (fax): +32 (64) 840-65-74 +32 (64) 840-65-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandecasteele R BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandecasteele R BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandecasteele R BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandecasteele R BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandecasteele R BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandecasteele R BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandecasteele R BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandecasteele R BVBA
Products information Vandecasteele R BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04570007324
Ondernemingsnummer: 8919219970
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Vandecasteele R BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandecasteele R BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandecasteele R BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandecasteele R BVBA
Addition kinds of activities for Vandecasteele R BVBA

202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
335301. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
09190101. Walvisvissen | Whale fishing
10310203. Willemite mijnbouw | Willemite mining
20330308. Fruittaartmixen en vullingen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pie mixes and fillings: packaged in cans, jars, etc.
22810104. Borduurgaren, gesponnen | Embroidery yarn, spun
28340800. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
28990407. Pyrotechnische munitie: fakkels, signalen, raketten, enz. | Pyrotechnic ammunition: flares, signals, rockets, etc.
38229906. Vlambeveiligingsregelingen voor ovens en ketels | Flame safety controls for furnaces and boilers

Werken bij Vandecasteele R BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandecasteele R BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandecasteele R BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandecasteele R BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • FT verkoopster textiel Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kledingwinkel in Roeselare zijn we op zoek naar een modebewuste fulltime verkoopster . U werkt 38h/week.

 • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

 • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

 • Planner (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

 • Bekister (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

  Regio: IDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

 • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° [email protected] attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • Storingstechnieker (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

 • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Select Projects Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

 • Projectingenieur (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

Zoek naar antwoorden van Vandecasteele R BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandecasteele R BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandecasteele R BVBA. Laat een reactie achter voor Vandecasteele R BVBA. Vandecasteele R BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandecasteele R BVBA. Leave a respond for Vandecasteele R BVBA. Vandecasteele R BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandecasteele R BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandecasteele R BVBA
Location of Vandecasteele R BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandecasteele R BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandecasteele R BVBA Vandecasteele R BVBA: GABRIELLE TZELEPIS | ROBERT UYTTENHOVE | DE RAEDT M | CARTONNAGES DELSAUX | SPAR

Other related companies as Vandecasteele R BVBA: GABRIELLE TZELEPIS | ROBERT UYTTENHOVE | DE RAEDT M | CARTONNAGES DELSAUX | SPAR

Vandecasteele R BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandecasteele R BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04570007324. Het bedrijf Vandecasteele R BVBA bevindt zich op het adres: Fleriskotstraat 25B 8431 Wilskerke (Middelkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Vandecasteele R BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandecasteele R BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandecasteele R BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandecasteele R BVBA, openstaande posities, locatie van Vandecasteele R BVBA op de kaart.

Vandecasteele R BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandecasteele R BVBA, company assigned to the tax number BE04570007324. The company Vandecasteele R BVBA is located at the address: Fleriskotstraat 25B 8431 Wilskerke (Middelkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Vandecasteele R BVBA were not found.
The main activity of Vandecasteele R BVBA is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandecasteele R BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandecasteele R BVBA, open positions, location of Vandecasteele R BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandecasteele R BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandecasteele R BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandecasteele R BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandecasteele R BVBA, employees, financial statistics.