Proot Johan

Contactgegevens Proot Johan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Proot Johan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Proot Johan

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Damse Steenweg 55 8380 Dudzele (Brugge), België

Telefoon (phone): +32 (81) 816-86-69 +32 (81) 816-86-69

Fax (fax): +32 (11) 829-51-59 +32 (11) 829-51-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Proot Johan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Proot Johan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Proot Johan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Proot Johan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Proot Johan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Proot Johan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Proot Johan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Proot Johan
Products information Proot Johan

BTW identificatienummer (tax): BE01318603515
Ondernemingsnummer: 6074310302
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Proot Johan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Proot Johan
(Get full report from official database of BE for Proot Johan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Proot Johan
Addition kinds of activities for Proot Johan

344101. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
832202. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services
34439903. Cupola's, metalen plaat | Cupolas, metal plate
35610102. Pompen, olieput en veld | Pumps, oil well and field
38250242. X-y recorders (plotters), behalve computer randapparatuur. | X-y recorders (plotters), except computer peripheral equip.
38410210. Otoscopen, behalve electromedical | Otoscopes, except electromedical

Werken bij Proot Johan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Proot Johan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Proot Johan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Proot Johan. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

 • Technicus (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Net-Werk!

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

 • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

 • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Studentenjob

  Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

 • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: ARK VAN NOE

  Type: Studentenjob

  Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

 • Customer Service Officer (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

 • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

 • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Select HR ICT

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

 • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

Zoek naar antwoorden van Proot Johan in sociale netwerken
Look for responds of Proot Johan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Proot Johan. Laat een reactie achter voor Proot Johan. Proot Johan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Proot Johan. Leave a respond for Proot Johan. Proot Johan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Proot Johan op de google maps. Adres en contacten Proot Johan
Location of Proot Johan on the google maps. Address and contacts of Proot Johan

Andere gerelateerde bedrijven als come Proot Johan Proot Johan: JEANINE POTS | Duracoat-Van Os | ADMIN. DIRECTE BELAST. | ELECTRO HAHN PATRICK | DELHAIZE "DE LEEUW" nv-DELHAIZE "LE LION" sa-SUPERETTE DELHAIZE

Other related companies as Proot Johan: JEANINE POTS | Duracoat-Van Os | ADMIN. DIRECTE BELAST. | ELECTRO HAHN PATRICK | DELHAIZE "DE LEEUW" nv-DELHAIZE "LE LION" sa-SUPERETTE DELHAIZE

Proot Johan is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Proot Johan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01318603515. Het bedrijf Proot Johan bevindt zich op het adres: Damse Steenweg 55 8380 Dudzele (Brugge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 708,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Proot Johan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Proot Johan is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Proot Johan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Proot Johan, openstaande posities, locatie van Proot Johan op de kaart.

Proot Johan is a company, that was registered 1994 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Proot Johan, company assigned to the tax number BE01318603515. The company Proot Johan is located at the address: Damse Steenweg 55 8380 Dudzele (Brugge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 708,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Proot Johan were not found.
The main activity of Proot Johan is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Proot Johan is not available. You also can look at reviews of Proot Johan, open positions, location of Proot Johan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Proot Johan, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Proot Johan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Proot Johan, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Proot Johan, employees, financial statistics.