Vandromme Johan

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Vandromme Johan

Contactgegevens Vandromme Johan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandromme Johan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandromme Johan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keibilk 3 8954 Westouter (Heuvelland), België

Telefoon (phone): +32 (14) 831-67-49 +32 (14) 831-67-49

Fax (fax): +32 (61) 813-39-36 +32 (61) 813-39-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandromme Johan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandromme Johan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandromme Johan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandromme Johan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandromme Johan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandromme Johan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandromme Johan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandromme Johan
Products information Vandromme Johan

BTW identificatienummer (tax): BE04475524902
Ondernemingsnummer: 3313995361
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Vandromme Johan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandromme Johan
(Get full report from official database of BE for Vandromme Johan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandromme Johan
Addition kinds of activities for Vandromme Johan

34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
35319904. Opvangbakreinigers | Catch basin cleaners
50829902. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores

Werken bij Vandromme Johan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandromme Johan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandromme Johan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandromme Johan. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

 • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

 • Monteur industriebouw (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

 • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

 • Huishoudhulp (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

 • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Studentenjob

  Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

 • Persoonlijk assistent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

 • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Select Projects Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

 • Boekhouder (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

Zoek naar antwoorden van Vandromme Johan in sociale netwerken
Look for responds of Vandromme Johan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandromme Johan. Laat een reactie achter voor Vandromme Johan. Vandromme Johan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandromme Johan. Leave a respond for Vandromme Johan. Vandromme Johan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandromme Johan op de google maps. Adres en contacten Vandromme Johan
Location of Vandromme Johan on the google maps. Address and contacts of Vandromme Johan

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandromme Johan Vandromme Johan: GWENNY LONGUET | DESMEDT ERIC | Debrigode Ets | ZAKENKANTOOR TRYHOU | Fabien Raes

Other related companies as Vandromme Johan: GWENNY LONGUET | DESMEDT ERIC | Debrigode Ets | ZAKENKANTOOR TRYHOU | Fabien Raes

Vandromme Johan is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandromme Johan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04475524902. Het bedrijf Vandromme Johan bevindt zich op het adres: Keibilk 3 8954 Westouter (Heuvelland). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Vandromme Johan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandromme Johan is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandromme Johan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandromme Johan, openstaande posities, locatie van Vandromme Johan op de kaart.

Vandromme Johan is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandromme Johan, company assigned to the tax number BE04475524902. The company Vandromme Johan is located at the address: Keibilk 3 8954 Westouter (Heuvelland). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Vandromme Johan were not found.
The main activity of Vandromme Johan is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandromme Johan is not available. You also can look at reviews of Vandromme Johan, open positions, location of Vandromme Johan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandromme Johan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandromme Johan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandromme Johan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandromme Johan, employees, financial statistics.