Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)

Contactgegevens Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.): address, phone, fax, email, website, opening hours

Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruibekestraat 58A; 9150; Kruibeke (Bazel), België

Telefoon (phone): 03 740 96 30; 03 740 96 31 (+32-03 740 96 30; 03 740 96 31) 03 740 96 30; 03 740 96 31 (+32-03 740 96 30; 03 740 96 31)

Fax (fax): +32 (71) 315-58-71 +32 (71) 315-58-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)
Products information Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)

BTW identificatienummer (tax): BE05901000976
Ondernemingsnummer: 7927703857
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)
(Get full report from official database of BE for Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.))

Aanvulling soorten activiteiten voor Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)
Addition kinds of activities for Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)

3052. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
251200. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
32290303. Isolatoren, elektrisch: glas | Insulators, electrical: glass
36210300. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
44899903. Bezienswaardigheden boten | Sightseeing boats
50630203. Stroomonderbrekers | Circuit breakers
56990402. Aangepaste tailor | Custom tailor
82310203. Militaire postbibliotheek | Military post library
87480402. System engineering consultant, ex. | Systems engineering consultant, ex. computer or professional

Werken bij Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.). Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v ZWEVEGM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) in sociale netwerken
Look for responds of Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.). Laat een reactie achter voor Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.). Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.). Leave a respond for Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.). Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) op de google maps. Adres en contacten Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)
Location of Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) on the google maps. Address and contacts of Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.)

Andere gerelateerde bedrijven als come Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.): PREFADIM BELGIUM | MAN?GE DE LA CHEVALERIE | G.D.C.MULTI-SERVICES | ROGER GEORGES | Ludikhuyze NV

Other related companies as Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.): PREFADIM BELGIUM | MAN?GE DE LA CHEVALERIE | G.D.C.MULTI-SERVICES | ROGER GEORGES | Ludikhuyze NV

Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05901000976. Het bedrijf Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) bevindt zich op het adres: Kruibekestraat 58A; 9150; Kruibeke (Bazel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.), openstaande posities, locatie van Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) op de kaart.

Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.), company assigned to the tax number BE05901000976. The company Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) is located at the address: Kruibekestraat 58A; 9150; Kruibeke (Bazel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) were not found.
The main activity of Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) is not available. You also can look at reviews of Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.), open positions, location of Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rustoord Wissekerke (O.C.M.W.), employees, financial statistics.